İşlemcim oyunlarda hiç 70'i geçmedi stok soğutucu ve Arctic MX4 ile kullanıyorum kasam MSI MAG M100R. FPS dalgalanmalarına sebep olabilecek bütün ihtimalleri değerlendirdim herhalde bilgisayara 100 kere format, BIOS, driver, chipset Update yapmışımdır, aldığımdan beri bu FPS düşmesi sorunundan muzdaribim ilk zamanlar öyle çok göze batmıyordu fakat şimdilerde CS2 de FPS 200 250'lerde güzel gezerken aniden tak diye 100 FPSlere iniyor.
Hocam aynı R5 5500 ve 16GB (2x8) ram kullanıyorum ve çok yüksek ayarlarda 200FPS alıyorum ve 180'in altına düşmüyor çoğu haritada.

İşlemcim oyunlarda hiç 70'i geçmedi stok soğutucu ve Arctic MX4 ile kullanıyorum kasam MSI MAG M100R. FPS dalgalanmalarına sebep olabilecek bütün ihtimalleri değerlendirdim herhalde bilgisayara 100 kere format, BIOS, driver, chipset Update yapmışımdır, aldığımdan beri bu FPS düşmesi sorunundan muzdaribim ilk zamanlar öyle çok göze batmıyordu fakat şimdilerde CS2 de FPS 200 250'lerde güzel gezerken aniden tak diye 100 FPS'lere iniyor.

Sıcaklıklar nasıl?

Reis 1 yıl aradım bulamadım sıfırını aldım enayi arayan çok.
Haklısınız hocam ikinci el ürüne sıfır fiyatı çeken zihniyetler bol memlekette...