Çözüldü Acer Nitro 5 AN515-58-50FK'da Mavi Ekran Hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kluier

Başarılı
  • Anakart:
  • İşlemci: i5-12500H
  • Ekran Kartı: RTX 4050
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce aldığım Acer Nitro 5 AN515-58FK model laptopta sürekli mavi ekran hatası almaktayım, format denedim.

Laptopa 8 GB DDR5 RAM takviyesi yaptım belki bundan kaynaklıdır diye. Hard Disk ve RAM testlerini yaptım hata çıkmadı.

Eski tip bir monitör kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir diye düşünüp kullanmayı bıraktım. Ancak yine de alıyorum bu hatayı bazen günde 3 defa yaptığı oluyor bazen hiç yapmıyor.

Hatta bugün bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılmadı. Mecbüren her mavi ekran sonrası yaptığım gibi tüm bağlantıları söküp güç tuşuna bir süre basıp BIOS sıfırlamak zorunda kalıyorum. Dump dosyasını ekledim yardımcı olursanız sevinirim.

Dump Dosyalarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel hocam, Acer'in kendi sitesinden güncelledim. Linki ekledim hocam en altta "Dump Dosyalarım" yazan bağlantıda.

RAM'i takdıktan sonra mı mavi ekran verdi?

Hocam cihazı aldığım gibi RAM'i taktım yani RAM'i takmadan deneme gibi bir şansım olmadı. RAM testlerinde herhangi bir sorun çıkmadı.

Herhangi bir çözüm yolu bulabilen yok sanırım.
Merhabalar, sorunu giderebildiniz mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…