İşlemci farkı var mış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25000-33000 TL
Şu an 30k altında acer nitro 5 yok sanırım zamlandı ve stok erittiler.30k bütçeyi aşmadan bir tercih yapacağım ve o bütçede en mantıklısı 90W üstü 4050 olan Acer 5 veya ASUS TUF gibi duruyor.
Link atabilir misin sana zahmet.
Şu an 30k altında Acer Nitro 5 yok sanırım zamlandı ve stok erittiler.
Başlığı açtığım linkte ki laptopu 30 ve altında bulursam alacağım Kara Cuma'yı bekliyorum.
Bulursan beni de etiketler misinBaşlığı açtığım linkte ki laptopu 30 ve altında bulursam alacağım Kara Cuma'yı bekliyorum.
Modeli asla kötülemiyorum sadece çok az daha bütçe zorlarsanız 4060'lı modeller alabilirsiniz.
Sürekli aynı cevaplar "çok az bütçe zorlarsanız şöyle az zorlarsanız böyle" arkadaş sıkılmadınız mi ya? Arkadaşlar ne güzel önermiş hala bütçe arttır bunu al derdindesiniz adam artttırmak istese ya da olsa yazar değil mi ona göre önerin diye!
Hiçbir sorunu yok dostum arkadaşa bakma sen gönül rahatlığıyla alabilirsin bir sorun varsa da sor bizzat kendim de kullanıyorum.Belirttiğim gibi çıkabileceğim bütçe bu neden alınmaz dediniz? Çok öveni gördüğüm için soruyorum.
Sürekli aynı cevaplar "çok az bütçe zorlarsanız şöyle az zorlarsanız böyle" arkadaş sıkılmadınız mi ya? Arkadaşlar ne güzel önermiş hala bütçe arttır bunu al derdindesiniz adam artttırmak istese ya da olsa yazar değil mi ona göre önerin diye!
Hiçbir sorunu yok dostum arkadaşa bakma sen gönül rahatlığıyla alabilirsin bir sorun varsa da sor bizzat kendim de kullanıyorum.
Hocam hangi model link atabilir misiniz?
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hepsiburada 30k oluyor
Hocam bu victus 15 ler için haddinden çok negatif yorum var. Uzak durulması gereken cihaz diyorlar ondan yaklaşmak istemedim
Yeni konular
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-