Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Great Eagle

Yetkin
Acer Nitro 5 RTX 4060 ekran kartlı ve i7 12700H işlemcili bir laptopa sahibim. Bugün laptopuma HDMI kablosuyla monitör bağlamıştım fakat Valorant ve CS:GO'da drop girmeye başladı FPS yüksek olmasına rağmen. CTRL+P kombinasyonuyla kapatsam bile monitörü bir faydası olmuyor, kablosunu çıkartınca monitörün drop o zaman ortadan kalkıyor sadece. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Evet, problemi garip bir şekilde çözdüm. Problem tamamen yansıt ayarındaki "sadece bilgisayar ekranı" seçeneğinden kaynaklanıyor. Ben aksine oyunlarda performans artışı sağlar zannediyordum 2. ekranı devre dışı bıraktığından fakat yansıt ayarı "uzat" seçeneğinde kaldığı sürece hiç drop yemedim. Muhtemelen işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun çünkü bence tam aksine performans artışı sağlaması gerekiyordu. Windows 11'i her yerde savunurken ben problem yaşamıyorum diye şimdi böyle yapması ayıp etti biraz 😅 Neyse en azından sorunum çözüldü.
Evet, problemi garip bir şekilde çözdüm. Problem tamamen yansıt ayarındaki "sadece bilgisayar ekranı" seçeneğinden kaynaklanıyor. Ben aksine oyunlarda performans artışı sağlar zannediyordum 2. ekranı devre dışı bıraktığından fakat yansıt ayarı "uzat" seçeneğinde kaldığı sürece hiç drop yemedim. Muhtemelen işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun çünkü bence tam aksine performans artışı sağlaması gerekiyordu. Windows 11'i her yerde savunurken ben problem yaşamıyorum diye şimdi böyle yapması ayıp etti biraz 😅 Neyse en azından sorunum çözüldü.

Çözüm
Bahsettiğiniz sorun Windows 10'da da olan bir şey, 11'le alakalı değil yani.