MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Neredeyse aynı sistemi kullanıyorum (farklı bir Acer Nitro 5 ürünü) oyun bilgisayarı olarak mavi ekran raporunuzu incelemedim ama oyun performans farkı için Win 10 dönmenizi öneririm. Aynı zamanda sorununuzun düzeleceğini varsayıyorum.
Neredeyse aynı sistemi kullanıyorum (farklı bir Acer Nitro 5 ürünü) oyun bilgisayarı olarak mavi ekran raporunuzu incelemedim ama oyun performans farkı için Windows 10 dönmenizi öneririm. Aynı zamanda sorununuzun düzeleceğini varsayıyorum.
Windows 10'a dönmek işe yarasın bir zahmet çünkü direkt olarak OS değiştiriyor hocam. Windows 11 için çözüm arayalım. Şu anda zaten Windows 10'dan daha güncel ve stabil (en azından benim bilgisayarımda.)
Mavi ekran dosyasına bakamadım, evde değilim ve telefonum açmadı.
BIOS'u güncellediniz mi?
Acer Aspire serisi laptopumda mavi ekran hatası alıyordum; ne kadar format atsam da düzelmedi. Daha sonra temizlik yaparken RAM'lerin yerlerini değiştirince sorun düzelmişti.
Windows 10'a dönmek işe yarasın bir zahmet çünkü direkt olarak OS değiştiriyor hocam. Windows 11 için çözüm arayalım. Şu anda zaten Windows 10'dan daha güncel ve stabil (en azından benim bilgisayarımda.)
BIOS'u güncellediniz mi?
Acer Aspire serisi laptopumda mavi ekran hatası alıyordum; ne kadar format atsam da düzelmedi. Daha sonra temizlik yaparken RAM'lerin yerlerini değiştirince sorun düzelmişti.
BIOS'u güncellediniz mi?
Neredeyse aynı sistemi kullanıyorum (farklı bir Acer Nitro 5 ürünü) oyun bilgisayarı olarak mavi ekran raporunuzu incelemedim ama oyun performans farkı için Windows 10 dönmenizi öneririm. Aynı zamanda sorununuzun düzeleceğini varsayıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Acer Nitro 5'in 12450H ve 3050 içeren modeli var elimde. Windows 11'de Valorant için FPS değerleri 120-150 iken, Win 10'da 200-230 olarak değişiyor. Onun dışında sürücülerim tamamen güncel ve sorun yaşatmıyor. Bazı sürücülerin desteği yok ama performans kaybı yaşanmıyor.
Acer Nitro 5'in 12450H ve 3050 içeren modeli var elimde. Windows 11'de Valorant için FPS değerleri 120-150 iken, Windows 10'da 200-230 olarak değişiyor. Onun dışında sürücülerim tamamen güncel ve sorun yaşatmıyor. Bazı sürücülerin desteği yok ama performans kaybı yaşanmıyor.