Grimes.6 3 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 226 Çözümler 3 Beğeniler 52 12 Şubat 2024 #1 Anakart: İşlemci:12500H Ekran Kartı:3050ti İşletim Sistemi:Windows 11 Mavi ekran MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Anakart: İşlemci:12500H Ekran Kartı:3050ti İşletim Sistemi:Windows 11 Mavi ekran MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Çözüm Grimes.6 7 Ağustos 2024 Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.
Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.
ProfTech 69 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.453 Çözümler 4 Beğeniler 1.996 12 Şubat 2024 #11 Grimes.6 dedi: AN515-58 modeli var bende kime sorduysam Windows 11 önerdi buna bilemedim. Genişletmek için tıkla... Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Grimes.6 dedi: AN515-58 modeli var bende kime sorduysam Windows 11 önerdi buna bilemedim. Genişletmek için tıkla... Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin.
KS KS Grimes.6 3 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 226 Çözümler 3 Beğeniler 52 12 Şubat 2024 #12 ProfTech dedi: Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım.
D Dknfight Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 7 Ağustos 2024 #13 Grimes.6 dedi: BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
Grimes.6 dedi: BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba?
KS KS Grimes.6 3 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 226 Çözümler 3 Beğeniler 52 7 Ağustos 2024 #14 Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım. Artı 0 Eksi Çözüm
Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.