Grimes.6 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 49 12 Şubat 2024 #1 Anakart: İşlemci:12500H Ekran Kartı:3050ti İşletim Sistemi:Windows 11 Mavi ekran MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Anakart: İşlemci:12500H Ekran Kartı:3050ti İşletim Sistemi:Windows 11 Mavi ekran MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Çözüm Grimes.6 7 Ağustos 2024 Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.
Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 12 Şubat 2024 #11 Grimes.6 dedi: AN515-58 modeli var bende kime sorduysam Windows 11 önerdi buna bilemedim. Genişletmek için tıkla... Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Grimes.6 dedi: AN515-58 modeli var bende kime sorduysam Windows 11 önerdi buna bilemedim. Genişletmek için tıkla... Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin.
KS KS Grimes.6 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 49 12 Şubat 2024 #12 ProfTech dedi: Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Siz yine de Windows 11 kurun. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım.
D Dknfight Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 7 Ağustos 2024 #13 Grimes.6 dedi: BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
Grimes.6 dedi: BIOS güncel zaten, ekran kartı sürücüsümü silip temiz kurulum da yaptım. Galiba mecbur format atacağım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba?
KS KS Grimes.6 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 49 7 Ağustos 2024 #14 Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım. Artı 0 Eksi Çözüm
Dknfight dedi: Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 kere servise yolladıktan sonra anakart sorunu olduğu ortaya çıktı. Uzun süre servisten gelmeyince iade talebiyle paramı geri aldım.