ltcolbaron41 52

Başarılı
Güncelleme yaparken yarıda kesildi bu şekilde hata alıyorum.

Gemini ve chatcpt ile çözmeyi denedim de sonuç alamadım. Aynı durumla karşılaşan oldu mu?

Secure Boot'u disable yapıyorum bu sefer de BitLocker'a atıyor BitLocker kodum yok internetsiz kurulum yapmıştım.

IMG-20260718-WA0040.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme yaparken yarıda kesildi bu şekilde hata alıyorum.

Gemini ve chatcpt ile çözmeyi denedim de sonuç alamadım. Aynı durumla karşılaşan oldu mu?

Secure Boot'u disable yapıyorum bu sefer de BitLocker'a atıyor BitLocker kodum yok internetsiz kurulum yapmıştım.

Eki Görüntüle 266795
Secure Boot sertifikalarının süresi dolduğu için yapıyor diye düşünüyorum. Ne yaparsanız yapın muhtemelen BitLocker isteyecek. Bilgisayarda hiç mi Microsoft hesabı açmadınız? Eğer BitLocker şifresine erişemezseniz işiniz çok zor.

Secure Boot sertifikalarının süresi dolduğu için yapıyor diye düşünüyorum. Ne yaparsanız yapın muhtemelen BitLocker isteyecek. Bilgisayarda hiç mi Microsoft hesabı açmadınız? Eğer BitLocker şifresine erişemezseniz işiniz çok zor.
Kurulum yaparken internetsiz kurulum yapmıştım daha sonrada bir Hotmail hesabı kullaniyordum ona da baktım cihaz gözükmüyor hiç.

Onu denemedim hocam açılsa verilerime erişebilir miyim çalışmam vardı Adobe de onu alsam yeter.
Evet açılırsa verilerinize erişirsiniz. Ama açılması zor da. Eğer çok önemli projeyse ve güvenli mod açılmazsa bir takım araçlarla verilere erişilir diye düşünüyorum.