Techolay cihazı incelenmişti. Yeterli bilgi görmemiştim. Oyunda dengeli ve Turbo modları gibi değerleri oyun esnasında incelemek istiyordum, az önce bu video karşıma çıktı. Ve Acer becerememiş. Bana kızanlar olacaktır "laptop bu" diye; MSI Vector 16 hx kasasının ne kadar serin çalıştığına bakabilirler. 45 NTSC diye kızdığımız Vector 16 hx ile Acer arasında termal performans dağlar kadar bana göre.
Bir resim ekliyorum o bile yeterli bence; TDP watt değeri 140W olarak gözüküyor ama 5070 Ti için 94 watt 86 derece nedir abi? GameGaraj bile daha iyi bu konuda. 5070 Ti laptop bakan varsa ASUS G615lr ve MSI Vector serisinden şaşmamalı. Parası olan Lenovo Legion almalı. Diğer modelleri seçerken kafanızı 1 değil 2 degil 3 kere kaşıyıp karar verin, kağıt üstündeki değerleri bari %10, %5 sapma olsaydı.
Furmak'ta bile sadece GPU çalışıyorken videoda 85.4 gördüm. GameGaraj 5070 Ti bile benim elimde 1 hafta inceledigim cihaz sadece GPU yükte iken 77 dereceyi(FurMark )geçmemişti. Diyeceklerim bunlar. Belki birisi görür faydam olur. Önceden neyle karşılaşacak öğrenir. Videoda gayet iyi soğutuyor diyor, gülünç.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: