1787412978400.webp
Hayır aygıt yöneticisine girip kaldıra bastım ama kalkmadı. Sayfa yenileniyor sağ altta ses gidiyor ve geri geliyor sonrasında cihaz kalkmamış oluyor.

Acer Predator Helios Neo 16 laptopumu servise göndermiştim. Geldiğinde kurulumunu yaptım, Windows yükledim. Hoparlöründen pıt pıt ses geliyor; bazen düşük, bazen yüksek seslerde. İnsanı rahatsız ediyor. Çözümü nedir, bilen var mı?

Cihaz kapalıyken kasasına bastırınca da içe göçme ya da yine aynı ses var mı yine aynı sallayınca da bir de servise gönderme sebebiniz nedir?

Cihazı servise temizlik bakım için falan gönderdim. Ses böyle geliyor:

Daha önce mekanik klavye sesi programı kurdun mu bir de touch pad ile mi kullanıyorsun.
Windows+r mmsys. CPL yaz ve entere bas sesler kısmına gel program olayları kısmına gel dokunmatik geri bildirimini kapat altta açılan yerde ses yok olarak ayarlayın ve uygulaya tıkla.

Daha önce mekanik klavye sesi programı kurdun mu bir de touch pad ile mi kullanıyorsun.
Windows+r mmsys. CPL yaz ve entere bas sesler kısmına gel program olayları kısmına gel dokunmatik geri bildirimini kapat altta açılan yerde ses yok olarak ayarlayın ve uygulaya tıkla.
1787414628155.webp

Hayır hiç kurmadım. Ses hoparlörden geliyor. Dokunmatik geri bildirimi ayarını da bulamadım burada.