cemkaraca
Yetkin
Alınır mı sizce? Yoksa çok mu pahalı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptop efsane harbi 165Hz ekraniyla muhtesem bir deneyim saglar. Ama bazen insani cileden cikartan sorunlar oluyor. Benim hoparlorler patlamisti iade etmistim nitro 5'i. xDRTX5000 serisi yoldayken RTX3000 serisi eski bir ekran kartı almak hiç mantıklı bir iş olmaz bence. Eski olmasını göz ardı etsek de bu bütçeye 6GB VRAM'li 3060 yine hiç mantıklı olmaz. 3060, 4050 dengi bir kart ve bu fiyata 4060 alınabiliyor zaten. 8 GB VRAM günümüzde 1080P için bile anca yetiyorken 6GB VRAM ölü yatırımdan farksız.
Bu alınabilir. Evet, kasa kalitesi Predator'e kıyasla zayıf ama kasa kalitesi için 3060 kullanmaya değeceğini düşünmüyorum. 3060 çıkalı 4 sene oldu.
En çok kasa kalitesine önem veriyorum. Attığınız laptop kaç kilogram, öğrenebilir miyiz?RTX5000 serisi yoldayken RTX3000 serisi eski bir ekran kartı almak hiç mantıklı bir iş olmaz bence. Eski olmasını göz ardı etsek de bu bütçeye 6GB VRAM'li 3060 yine hiç mantıklı olmaz. 3060, 4050 dengi bir kart ve bu fiyata 4060 alınabiliyor zaten. 8 GB VRAM günümüzde 1080P için bile anca yetiyorken 6GB VRAM ölü yatırımdan farksız.
Bu alınabilir. Evet, kasa kalitesi Predator'e kıyasla zayıf ama kasa kalitesi için 3060 kullanmaya değeceğini düşünmüyorum. 3060 çıkalı 4 sene oldu.
En kalın laptoplardan cok kaliteli bir yapisi var şahsen kasasini ve klavye hissiyatini cok begenmistim.En çok kasa kalitesine önem veriyorum. Attığınız laptop kaç kilogram, öğrenebilir miyiz?
Yaklaşık 2,5 kilogram. Attığım linkte "Fiziksel Özellikler" kısmında yazıyor, bakabilirsiniz.En çok kasa kalitesine önem veriyorum. Attığınız laptop kaç kilogram, öğrenebilir miyiz?
Kasa kalitesinden kastığım genelde ürünün kalınlığı ve ağırlığı. Sonuçta laptop bunlar taşımak için var. Her zaman taşımayacağım fakat taşıdığım vakitler zorlanmamak için çok kalın olmayan ve ağır olmayan bir laptop arıyorum. Genelde kütüphanede kullanacağım taşıdığım günlerde. Diğer günler hep evde duracak.Yaklaşık 2,5 kilogram. Attığım linkte "Fiziksel Özellikler" kısmında yazıyor, bakabilirsiniz.
Kaliteye çok önem veriyorsanız ona bir şey diyemem. Şahsen bu durumda ya bütçe artırırdım ya da en azından 4050 ekran kartlı kasa kalitesi iyi olan bir cihaz bulmaya çalışırdım. (Bir bakındım ama bulamadım maalesef, bulmak mümkün mü bilmiyorum.) 3060 eskidi artık.
Yine de bütçe artmıyorsa kasa kalitesine çok önem verdiğiniz için attığınız cihaz alınabilir, kasa kalitesi dışında bir artısı yok zaten. Yalnız bu eski ürünlerde stok olmaz normalde, outlet ürün vs olup olmamasına dikkat edin almadan önce.
O halde bu laptop sana gore degil cunku gercekten cok kalin. Msi thin 15 serisine bakmanu tavsiye ederim fakat o tek fanlı.Kasa kalitesinden kastığım genelde ürünün kalınlığı ve ağırlığı. Sonuçta laptop bunlar taşımak için var. Her zaman taşımayacağım fakat taşıdığım vakitler zorlanmamak için çok kalın olmayan ve ağır olmayan bir laptop arıyorum. Genelde kütüphanede kullanacağım taşıdığım günlerde. Diğer günler hep evde duracak.
Tek fanlı da çok ısınır. Sanırım piyasa da istediğim ölçülerde laptop yokO halde bu laptop sana gore degil cunku gercekten cok kalin. Msi thin 15 serisine bakmanu tavsiye ederim fakat o tek fanlı.