Evet soğutması kötü ancak Aspire 7 ölçülerine yakın. Lakin kasa kalitesi de bundan dolayı iyi değil. Hafiften
hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin kafası var gibi. Atılan 12700H Nitro 5 en iyi tercih olacaktır bu bütçede.
Evet karar veremedim. Şimdi laptop çantasıyla taşıyacağım için 2.5 Kg şeyi nasıl taşırım bilemiyorum. Birde kalın bir cihazsa.

Sogutmasi o tur laptoplar icin aynidir herhalde test videolarini izlemedim fakat o sana gore. Şahsen v16 serisi tercihim olurdu.
Evet onlara baktım. Genelde en çok bu linkteki önerilmiş https://app.hb.biz/Hj2lByAdSXER

Fiyatı bana çok uygun geldi niyeyse. 4050'e göre acaba watt mı düşük?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet karar veremedim. Şimdi laptop çantasıyla taşıyacağım için 2.5 Kg şeyi nasıl taşırım bilemiyorum. Bir de kalın bir cihazsa.

Evet onlara baktım. Genelde en çok bu linkteki önerilmiş https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qnbey-001-pm-HBC00005954QU

Fiyatı bana çok uygun geldi niyeyse. 4050'e göre acaba watt mı düşük?
Bu cihazın kasası üstteki mesajda belirtildiği ofis laptopu kasası. Aspire kasası makyajlanıp gaming adı altında sunulmuş. Watt değeri tabii ki düşük, öbür türlü o kasa o donanımı kaldıramaz zaten. (Watt değerini satıcı 65W olarak belirtmiş) Bir de çift fanlı olmasına rağmen tek fan çıkışı koymuşlar, soğutma anlamında pek bir şey beklememek lazım. Bu cihaz da 2,1 kilogram bu arada.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, bu cihazla ilgili başka bir yorumda gördüğüm üzere (her cihazda öyle mi bilmiyorum) bu cihaz ısıyı direkt ekrana veriyormuş. Bir laptopun ekranının ısınmasını hayatımda ilk defa bu laptopta duydum, bu cihazda ilerleyen kullanımda ekranla ilgili sorunlar çıkabilir.
@Leon Scott Kennedy, @incii bu bütçede taşınabilirlik odaklı iyi bir cihaz bulabilir miyiz? Yoksa bu konu pek sonuca varmayacak gibi. Ben bulamadım açıkçası.

Bu cihazın kasası üstteki mesajda belirtildiği ofis laptopu kasası. Aspire kasası makyajlanıp gaming adı altında sunulmuş. Watt değeri tabii ki düşük, öbür türlü o kasa o donanımı kaldıramaz zaten. (Watt değerini satıcı 65W olarak belirtmiş) Bir de çift fanlı olmasına rağmen tek fan çıkışı koymuşlar, soğutma anlamında pek bir şey beklememek lazım. Bu cihaz da 2,1 kilogram bu arada.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, bu cihazla ilgili başka bir yorumda gördüğüm üzere (her cihazda öyle mi bilmiyorum) bu cihaz ısıyı direkt ekrana veriyormuş. Bir laptopun ekranının ısınmasını hayatımda ilk defa bu laptopta duydum, bu cihazda ilerleyen kullanımda ekranla ilgili sorunlar çıkabilir.
@Leon Scott Kennedy, @incii bu bütçede taşınabilirlik odaklı iyi bir cihaz bulabilir miyiz? Yoksa bu konu pek sonuca varmayacak gibi. Ben bulamadım açıkçası.
Şu an kullandığım laptopta da ısıyı ekrana veriyor. Yani fan çıkışları klavyenin hemen üstünde ekran ile arasındaki yerde. Ve fan çıkışı ekrana doğru. Harbiden benim laptop gaming olmamasına rağmen, tek fan olmasına rağmen ekran ısınıyorsa, gaming laptopları hiç düşünemiyorum. Tabii @Leon Scott Kennedy hocam ne der onu merak ettim açıkcası.