KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 4 Aralık 2024 #11 miraçov dedi: Düşük bütçede hepsi aynı ama size tavsiyem k&n hava filitresi almanız. Genişletmek için tıkla... Şu an değilde ilerleyen zamanlarda alıp takmayı düşünüyorum. Şu an aracın kendi masrafları ile uğraşmaktayım. Sadece 1-2 aksesuar alıyorum gün geçtikçe. Sağ olun, iyi akşamlar dilerim.
miraçov dedi: Düşük bütçede hepsi aynı ama size tavsiyem k&n hava filitresi almanız. Genişletmek için tıkla... Şu an değilde ilerleyen zamanlarda alıp takmayı düşünüyorum. Şu an aracın kendi masrafları ile uğraşmaktayım. Sadece 1-2 aksesuar alıyorum gün geçtikçe. Sağ olun, iyi akşamlar dilerim.
Forum Clerk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 654 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 909 5 Aralık 2024 #12 ZCPS21 dedi: yalıtım olmadan sıcak hava üreten motorun yanında bırakmanın yararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Özellikle bu çok önemli. En çok atlanan bu oluyor ve "Cold air intake" diye satılan ürünler pek de "cold" olmuyor.
ZCPS21 dedi: yalıtım olmadan sıcak hava üreten motorun yanında bırakmanın yararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Özellikle bu çok önemli. En çok atlanan bu oluyor ve "Cold air intake" diye satılan ürünler pek de "cold" olmuyor.