Çoğu Fiat aracı, arkasında siyasi-görüş probagandası içeren Doblo'lar özellikle.
Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Kendi mahallemden yan mahalleye gidince en az 20 tane Egea görüyorum.Çoğu Fiat aracı, arkasında siyasi-görüş probagandası içeren Doblo'lar özellikle.
Egea'lara da ayrı değinmek lazım o halde. Bazı kullanıcıları her şeye kurulduğu için kendini bilmeden, haliyle onlara da ayar oluyorum.Kendi mahallemden yan mahalleye gidince en az 20 tane Egea görüyorum.
Bir de Focus ve Connect-Tourneo'culara uyuz olurum. Dünyanın en hızlı, en yol tutan arabası sende, aynen ben sana inanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
antalyalii
Çalışkan
Doblo ve Fiorino (aralarındaki farkı henüz çözebilmiş değilim).
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Cidden ben de anlamış değilim, ikisi de aynı şey.Doblo ve Fiorino (aralarındaki farkı henüz çözebilmiş değilim).
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiorino B ticari, Doblo ise C ticari diyebiliriz. Motor hacmi olarak spesifik istisnalar hariç genelde Doblo daha güçlüdür. 1.6 JTD bunun en büyük örneği. Zamanında 2.0 Power JTD motorla da getirmişlerdi Doblo'yu. Lakin neresinden tutarsan tut, elinde sonunda Fiat, elinde sonunda Doblo.Doblo ve Fiorino (aralarındaki farkı henüz çözebilmiş değilim).
antalyalii
Çalışkan
Minivanlardan nefret ederim, ama özellikle kitlesinden.Egea'lara da ayrı değinmek lazım o halde. Bazı kullanıcıları ota b**a kurulduğu için kendini bilmeden, haliyle onlara da ayar oluyorum.
Bir de Focus ve Connect-Tourneo'culara uyuz olurum. Dünyanın en hızlı, en yol tutan arabası sende, aynen ben sana inanıyorum.
WW serisi. Cocukluktan gelen bir travmam var galiba her ww serisine bindigimde basim donuyor. xD Dacia'da öyle.
Diger butun arabalar hosuma gidiyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
TOGG iç konsol bakımından rezalet. Vites konsolu yerden yolcu ve sürücü kısmı ile boş bırakılmış. Bomboş torosa biniyorsun gibi hissettiriyor. Sadece ekranlar var o da kasıyor, arada donuyor. 3 ay dayanabildim. Araca önden bakınca bana birinin simasını andırıyordu ahahaha.