Kendi mahallemden yan mahalleye gidince en az 20 tane Egea görüyorum.
Egea'lara da ayrı değinmek lazım o halde. Bazı kullanıcıları her şeye kurulduğu için kendini bilmeden, haliyle onlara da ayar oluyorum.

Bir de Focus ve Connect-Tourneo'culara uyuz olurum. Dünyanın en hızlı, en yol tutan arabası sende, aynen ben sana inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doblo ve Fiorino (aralarındaki farkı henüz çözebilmiş değilim).
Fiorino B ticari, Doblo ise C ticari diyebiliriz. Motor hacmi olarak spesifik istisnalar hariç genelde Doblo daha güçlüdür. 1.6 JTD bunun en büyük örneği. Zamanında 2.0 Power JTD motorla da getirmişlerdi Doblo'yu. Lakin neresinden tutarsan tut, elinde sonunda Fiat, elinde sonunda Doblo.

Egea'lara da ayrı değinmek lazım o halde. Bazı kullanıcıları ota b**a kurulduğu için kendini bilmeden, haliyle onlara da ayar oluyorum.

Bir de Focus ve Connect-Tourneo'culara uyuz olurum. Dünyanın en hızlı, en yol tutan arabası sende, aynen ben sana inanıyorum.
Minivanlardan nefret ederim, ama özellikle kitlesinden.

TOGG iç konsol bakımından rezalet. Vites konsolu yerden yolcu ve sürücü kısmı ile boş bırakılmış. Bomboş torosa biniyorsun gibi hissettiriyor. Sadece ekranlar var o da kasıyor, arada donuyor. 3 ay dayanabildim. Araca önden bakınca bana birinin simasını andırıyordu ahahaha.