benkoltuk

Çalışkan
Merhaba,

Seneye YKS'ye gireceğim. İstediğim bölüm Yönetim Bilişim Sistemleri. Açıktan okuyacağım, bunun için sizce Anadolu Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi tercih edilmeli? Bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Anadolu Üniversitesi seçebilirsin, sistem daha iyi ve dersleri geçmen daha kolay. Ben Ankara'da YBS okuyorum 2. üniversite olarak ve çok da memnun değilim.

Anadolu Üniversitesi seçebilirsin, sistem daha iyi ve dersleri geçmen daha kolay. Ben Ankara'da YBS okuyorum 2. üniversite olarak ve çok da memnun değilim.

Anladım meslek lisesi olarak bilişim bölümü yazılım geliştirme okudum ve bu alanda gayet de becerikliyim elimden donanımdan tut yazılıma her şeyine hakimim 9 ay bölüm stajımıda büyük bir firmada tek başıma yaptım ama orada işe girmem için ya da benzer şirketlerde işe girebilmem için üniversite bitirmem gerekiyor ama özel hayatımda yaşadığım maddi manevi sıkıntılar örgün eğitim almamı engellediği için hem çalışmaya devam etmek hem de bölümümü bitirip asıl istediğim işe girmek istiyorum Anadolu Üniversitesi YBS için hazırlanıyorum seneye sınava gireceğim, Ankara Üniversitesi puanı biraz daha yüksek diye daha iyidir sandım dediğine göre Anadolu üniversitesine girmem daha iyi olacaktır sağ ol.