F87 %75 değil. Max'ın kasası aşırı berbattı F75'in malzeme kalitesi daha iyiydi.
Yorumu düzenlemeden önce F87 TKL değil demiştiniz, ona ithafen söyledim.
F87 %75 değil. Max'ın kasası aşırı berbattı F75'in malzeme kalitesi daha iyiydi.
Yorumu düzenlemeden önce F87 TKL değil demiştiniz, ona ithafen söyledim.
Evet doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım. Fark ettikten sonra düzelttim. Ancak Max kesinlikle F75'ten daha iyi değil sadece ben değil kullanan kişilerde kasadan memnun değil. Pro olsaydı o zaman tamam derdim.
Max ile F75 bana göre denk klavyeler. Ajazz'ın en büyük artısı 2 kat batarya.
300-400 liralık bir keycaps alır çözersiniz sorun değil. Zaten ğ ş gibi tuşların yerini ezbere bilmiyor musunuz?Klavyelerin hiçbiri Türkçe Q değil keşke konu açmasaydım. Çin malı Hadron marka klavyemde bile ğ falan var. Neyse dostlar canınız sağ olsun yapacak bir şey yok.
300-400 liralık bir keycaps alır çözersiniz sorun değil. Zaten ğ ş gibi tuşların yerini ezbere bilmiyor musunuz?
Parayı çöpe atacaksınız yani.Ya internet cafede bir blue switch rampageyle oynamıştım bu patlarsa onu alırım konuma gelenlere teşekkürler.
Hadron iyi mi desem berbat dersiniz. İkinci el internet kafe çıkması 4. senemiz.
4 sene sorunsuz kullandığınız için Hadron berbatlıktan çıkıp iyi mi oluyor?Hadron iyi mi desem berbat dersiniz. İkinci el internet kafe çıkması 4. senemiz.