Bence bu konuyu ya troll amaçlı ya da ilgi çekmek için açmışsınız. Çünkü önceki yorumlarınıza baktığımda hep aynı kalıpta cevaplar var: “Gamepower’a hep kötü diyorlar ama ben yıllardır kullanıyorum.” O kadar ileri gitmişsiniz ki Hadron marka kulaklığa bile “iyi” diyebilecek noktaya gelmişsiniz.

Bence bu konuyu ya troll amaçlı ya da ilgi çekmek için açmışsınız. Çünkü önceki yorumlarınıza baktığımda hep aynı kalıpta cevaplar var: “Gamepower’a hep kötü diyorlar ama ben yıllardır kullanıyorum.” O kadar ileri gitmişsiniz ki Hadron marka kulaklığa bile “iyi” diyebilecek noktaya gelmişsiniz.
Katılıyorum. Troll konu muhtemelen.

Onu ayrı al bunu ayrı al. Bu ne ya. Hayır ezbere bilmiyorum maalesef. Ezberlemekle de uğraşamam açıkçası.
@Ssoulstealler59 Çok mu komik?
Ya internet cafede bir blue switch rampageyle oynamıştım bu patlarsa onu alırım konuma gelenlere teşekkürler.
Tamam o zaman git al bi tane Rampage bak dalgana madem önerileri umursamıyorsun düşünme al Rampage de birkaç ay sonra bozulsun. Troll konu.

Tamam o zaman git al bi tane Rampage bak dalgana madem önerileri umursamıyorsun düşünme al Rampage de birkaç ay sonra bozulsun. Troll konu.
Dediğim özelliklerin hiçbiri yok önerilerinde. Sen acaba düzgün öneri mi yapsan önce?

Asus ingilizce, razer ingilizce, steelseries ingilizce. Ben napayım mecbur çin malına kaldık. Ben görebileceğin en büyük çin malı karşıtlarından biriyim. Bu klavye bana ikinci el sistemde beraber geldi. Kaliteli mallar da ingilizce klavye. Doğal olarak bana ingilizce klavye zor geliyor. Mecbur kalırsam mecbur bunlardan birini almak zorundayım.

Yok hocam. Selam versin dediniz ya, ondan.
Ha açılırken soldan sağa, sağdan sola ışık geçişi olsun yeter. Tek farkı bu. Benim şu anki klavyemde düz ve nefes alan efekt var.

Asus rog strix laptopta açma tuşuna basınca selam veriyor ya ona aşık oldum ben. Tabii o laptoba verecek bütçem olmadığı için bende klavye önerisi istedim. Şanssızlığıma neredeyse hepsi universal ingilizce klavyeymiş. Mecbur alışırım eğer kaliteli cihazlar böyleyse ama pek hoşuma gitmedi bu olay.

Son düzenleme:
Ha açılırken soldan sağa, sağdan sola ışık geçişi olsun yeter. Tek farkı bu. Benim şu anki klavyemde düz ve nefes alan efekt var.

Asus rog strix laptopta açma tuşuna basınca selam veriyor ya ona aşık oldum ben. Tabii o laptoba verecek bütçem olmadığı için bende klavye önerisi istedim. Şanssızlığıma neredeyse hepsi universal ingilizce klavyeymiş. Mecbur alışırım eğer kaliteli cihazlar böyleyse ama pek hoşuma gitmedi bu olay.
İngilizce klavye bence daha iyi. Çünkü kodlama için falan güzel tuş dizilimleri var.