Dediğim özelliklerin hiçbiri yok önerilerinde. Sen acaba düzgün öneri mi yapsan önce?

Asus ingilizce, razer ingilizce, steelseries ingilizce. Ben napayım mecbur çin malına kaldık. Ben görebileceğin en büyük çin malı karşıtlarından biriyim. Bu klavye bana ikinci el sistemde beraber geldi. Kaliteli mallar da ingilizce klavye. Doğal olarak bana ingilizce klavye zor geliyor. Mecbur kalırsam mecbur bunlardan birini almak zorundayım.
Saydığın güya 'Premium' olan markalar nerede üretiliyor, bir araştır. Marka Sevdasına gerek yok. Steelseriesin alınabilir 3-4 tane ürünü var haricî leş.

Dediğim özelliklerin hiçbiri yok önerilerinde. Sen acaba düzgün öneri mi yapsan önce?

ASUS İngilizce, Razer İngilizce, SteelSeries İngilizce. Ben ne yapayım mecbur Çin malına kaldık. Ben görebileceğin en büyük Çin malı karşıtlarından biriyim. Bu klavye bana ikinci el sistemde beraber geldi. Kaliteli mallar da İngilizce klavye. Doğal olarak bana İngilizce klavye zor geliyor. Mecbur kalırsam mecbur bunlardan birini almak zorundayım.

Dostum Rampage Gamepower Amerika'da mı üretiliyor?

Dostum Rampage Gamepower Amerika'da mı üretiliyor?

Diyorum ya Çin malına kaldık diye biliyorum onlar Çinli üretici. ASUS vs evet Çin'de üretiyor. Sadece marka Tayvan'lı. Neyse boş verin alırız bir şeyler.

Zorlamayın arkadaşı çok sevdiği Gamepower'dan alsan bir tane klavye.

Kulaklığı var 1.5 senedir çok da güzel. Kai Titanium modeli.

Troll konu olmuş. Bırakın alsın Hadron'unu veya Gamepower'ını konu başından beri zaten o markaları yüceltmeye çalışmış arkadaş.

Gamepower Çin malları arasında o kadar da kötü olmayan bir marka. Hadron kötü ama kötü olmasına karşın 4 senedir de tık demedi. Normalde 6 aya bozulur dersin(derim). Rampage'yi övmedim sadece onun Türkçe tuşları var o yüzden alabilirim dedim. Bu arada klavye alırsam şunu tercih edeceğim. Bunun kronik sorunu mevcut mudur? Trollemeden adam akıllı beni anlayanlar cevap versin lütfen.
Saydığın güya 'Premium' olan markalar nerede üretiliyor, bir araştır. Marka Sevdasına gerek yok. Steelseriesin alınabilir 3-4 tane ürünü var haricî leş.

İngilizce klavye bence daha iyi. Çünkü kodlama için falan güzel tuş dizilimleri var.

Gamepower Çin malları arasında o kadar da kötü olmayan bir marka. Hadron kötü ama kötü olmasına karşın 4 senedir de tık demedi. Normalde 6 aya bozulur dersin(derim). Rampage'yi övmedim sadece onun Türkçe tuşları var o yüzden alabilirim dedim. Bu arada klavye alırsam şunu tercih edeceğim. Bunun kronik sorunu mevcut mudur? Trollemeden adamakıllı beni anlayanlar cevap versin lütfen.

Hala video atıyorsun. 5K verdiğin klavyede daha hot swap ve 2.4 GHz dongle yok. Hot swap bin liralık klavyede bile var. Swtichleride kötü. Daha ucuz ve çok daha iyisi var o fiyata. Mesela W75.

Hala video atıyorsun. 5K verdiğin klavyede daha hot swap ve 2.4 GHz dongle yok. Hot swap bin liralık klavyede bile var. Swtichleride kötü. Daha ucuz ve çok daha iyisi var o fiyata. Mesela W75.

Dediğiniz klavye stokta bile yok. Bilek desteği de yok:D. Sizce ben 2.4 GHz dongle istiyorum dedim mi? Klavyesi Türkçe Q, bilek desteği mevcut, blue Switch, RGBleri nispeten güzel ve efektleri iyi. Amoled ekran var.

Dediğiniz klavye stokta bile yok. Bilek desteği de yok:D. Sizce ben 2.4 GHz dongle istiyorum dedim mi? Klavyesi Türkçe Q, bilek desteği mevcut, blue Switch, RGBleri nispeten güzel ve efektleri iyi. Amoled ekran var.
Bbl edition stokta var. Sadece istediğiniz kısmı anlamışsınız. Hot swap var mı? Yarın birgün su dökülürse veya switch arıza yaparsa ne yapacaksınız?