Açılırken selam veren klavye önerisi

Yorumu düzenlemeden önce F87 TKL değil demiştiniz, ona ithafen söyledim.

Evet doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım. Fark ettikten sonra düzelttim. Ancak Max kesinlikle F75'ten daha iyi değil sadece ben değil kullanan kişilerde kasadan memnun değil. Pro olsaydı o zaman tamam derdim.

Evet doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım. Fark ettikten sonra düzelttim. Ancak Max kesinlikle F75'ten daha iyi değil sadece ben değil kullanan kişilerde kasadan memnun değil. Pro olsaydı o zaman tamam derdim.

Max ile F75 bana göre denk klavyeler. Ajazz'ın en büyük artısı 2 kat batarya.

Max ile F75 bana göre denk klavyeler. Ajazz'ın en büyük artısı 2 kat batarya.

Katılıyorum Ajazz batarya konusunda gerçekten başarılı. F75'i RGB'siz kullanımda 2 3 haftada bir şarj ediyorum. Konunun ana başlığından biraz uzaklaştık daha da uzatmaya gerek yok, iyi geceler hocam.

Klavyelerin hiçbiri Türkçe Q değil keşke konu açmasaydım. Çin malı Hadron marka klavyemde bile ğ falan var. Neyse dostlar canınız sağ olsun yapacak bir şey yok.

Klavyelerin hiçbiri Türkçe Q değil keşke konu açmasaydım. Çin malı Hadron marka klavyemde bile ğ falan var. Neyse dostlar canınız sağ olsun yapacak bir şey yok.
300-400 liralık bir keycaps alır çözersiniz sorun değil. Zaten ğ ş gibi tuşların yerini ezbere bilmiyor musunuz?

300-400 liralık bir keycaps alır çözersiniz sorun değil. Zaten ğ ş gibi tuşların yerini ezbere bilmiyor musunuz?

Onu ayrı al bunu ayrı al. Bu ne ya. Hayır ezbere bilmiyorum maalesef. Ezberlemekle de uğraşamam açıkçası.
@Ssoulstealler59 Çok mu komik?
Ya internet cafede bir blue switch rampageyle oynamıştım bu patlarsa onu alırım konuma gelenlere teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…