Evet doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım. Fark ettikten sonra düzelttim. Ancak Max kesinlikle F75'ten daha iyi değil sadece ben değil kullanan kişilerde kasadan memnun değil. Pro olsaydı o zaman tamam derdim.
Evet doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım. Fark ettikten sonra düzelttim. Ancak Max kesinlikle F75'ten daha iyi değil sadece ben değil kullanan kişilerde kasadan memnun değil. Pro olsaydı o zaman tamam derdim.
Katılıyorum Ajazz batarya konusunda gerçekten başarılı. F75'i RGB'siz kullanımda 2 3 haftada bir şarj ediyorum. Konunun ana başlığından biraz uzaklaştık daha da uzatmaya gerek yok, iyi geceler hocam.
Klavyelerin hiçbiri Türkçe Q değil keşke konu açmasaydım. Çin malı Hadron marka klavyemde bile ğ falan var. Neyse dostlar canınız sağ olsun yapacak bir şey yok.
Klavyelerin hiçbiri Türkçe Q değil keşke konu açmasaydım. Çin malı Hadron marka klavyemde bile ğ falan var. Neyse dostlar canınız sağ olsun yapacak bir şey yok.
Onu ayrı al bunu ayrı al. Bu ne ya. Hayır ezbere bilmiyorum maalesef. Ezberlemekle de uğraşamam açıkçası. @Ssoulstealler59 Çok mu komik?
Ya internet cafede bir blue switch rampageyle oynamıştım bu patlarsa onu alırım konuma gelenlere teşekkürler.