Discord Açılmıyor

grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Dün bir sorun yoktu, şu an bilgisayarı açtım ve açılmıyor. GoodbyeDPI Türkiye sürümünü "service_install" olarak kullanıyordum. Bilgisayarı yeniden başlattım olmadı, Discord'u silip yükledim olmadı, defalarca GoodbyeDPI'ı yeniden açtım, olmadı.

Dün Cloudflare WARP yüklemiştim ama bağlanmamıştı zaten, bir de GoodbyeDPI yabancı sürümünü falan açmıştım. Şu an ikisini de sildim ve yukarıda yazdıklarımı yaptım ama açılmıyor. İnternette sorun olduğu zaman önce bağlanmaya çalışıp sonra "Update failed" diyip süre eklerdi. Şu an anında yapıyor bunu, yani bağlanmaya çalışmadan devamlı süreyi bitirip "Update failed" diyor. Bir de Google üzerinden girebiliyorum Discord'a. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, çalıştı ama arkada iki programın açık kalması gerekiyor, o çok kötü. Umarım GoodbyeDPI düzelir. Şu anlık böyle kullanacağım.

Arkada iki program GoodbyeDPI kadar kaynak tüketiyor zaten. Toplasan 15MB RAM yiyor. Mantığı aynı sen program olarak göründüğüne bakma. Bunu kullanmaya devam et.

Ben de GoodbyeDPI kullanıyorum sorunsuz bağlanıyor bilgisayarınızda bir antivirüs programı falan kullanıyorsanız o engelliyor olabilir.

Teşekkür ederim, çalıştı ama arkada iki programın açık kalması gerekiyor, o çok kötü. Umarım GoodbyeDPI düzelir. Şu anlık böyle kullanacağım.
Öyle düşünürsen ByeDPI Manager içinde de 2 program çalışıyor (Byedpi ve ProxiFyre).
DNS değiştirmeyi de ByeDPI Manager içine entegre ettiklerini düşünelim, bu sefer sen bir program çalışıyor zannedeceksin ama 3 program çalışacak.

Yani takılma. Bu GoodByeDPI'dan çok daha iyi. En önemli özelliği istediğin uygulamada çalışıyor öyle her şeyi etkilemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu incelediniz mi?

Teşekkürler cevap veren herkese. ByeDPI kullanıyorum, çözüldü sorunum. Ayrıca GoodbyeDPI ile Discord açıldığı halde Roblox açılmıyordu, şu an Roblox da açılıyor.

Roblox yine açılmıyor, gerçekten ilginç. Roblox'u 1 kere bile açmayı başaramadım. Sitesi de açılmıyor, oyunu da.

Sitesine girmiştim fakat oyunu hiç açmamıştım, şu an açacaktım ve yine sitesi de oyunu da açılmıyor.

Son düzenleme:
Programa başka parametre girmeyi dene. Ayrıca uygulamaya Roblox yazmayı unutmadın değil m i?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…