Aynı cihazda değil de farklı bir cihazdan ve farklı bilgilerle yeni hesap oluşturun. Önceki banlandığınız hesapta aynı kullanıcı adlarının türevleriyle açıyorsanız şikayet üzerine oluştuğu için sistem sizi otomatik tespit edip ondan dolayı banlatıyordur.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu şekilde çözebilme ihtimalin var. Gerekirse farklı bir ağ kullan. Ek olarak ban yediğin hesaplarla bağlantılı telefon numarası, mail vs. girmeden aç yeni hesabını.Aynı cihazda değil de farklı bir cihazdan ve farklı bilgilerle yeni hesap oluşturun. Önceki banlandığınız hesapta aynı kullanıcı adlarının türevleriyle açıyorsanız şikayet üzerine oluştuğu için sistem sizi otomatik tespit edip ondan dolayı banlatıyordur.
Bilgisiyardan giriliydi sonra telefonumda girilydi ban yiyen hesabım. Ve birde facebook üzerinden giriyordum. Benim facebook hesabım 30 gün mute yedi ondan sonra instagram hesabım da ban yedi. Acaba facebook yüzündenmi ban yedim bilemiyorum.Aynı cihazda değil de farklı bir cihazdan ve farklı bilgilerle yeni hesap oluşturun. Önceki banlandığınız hesapta aynı kullanıcı adlarının türevleriyle açıyorsanız şikayet üzerine oluştuğu için sistem sizi otomatik tespit edip ondan dolayı banlatıyordur.
Bilgisayardan giriliydi sonra telefonumda girilydi ban yiyen hesabım. Ve bir de Facebook üzerinden giriyordum. Benim Facebook hesabım 30 gün mute yedi ondan sonra Instagram hesabım da ban yedi. Acaba Facebook yüzünden mi ban yedim bilemiyorum.
Meta şirketinin verileri tespit etmesi çok kısa sürüyor. Facebook ile bağlantısını kopartsaydınız önceden keşke.
Hiç aklıma gelmedi.Meta şirketinin verileri tespit etmesi çok kısa sürüyor. Facebook ile bağlantısını kopartsaydınız önceden keşke.
Şu an Ban yiyen hesabımdan giriş yapmış olduğum telefondan başka bir hesab oluşturdum. Numara girdim inceleme ye aldılar 1 dakika sonra yeni hesap açıldı sorun çözüldü gibi.
Son düzenleme:
oododo
Üyecik
Donanım banı yiyecek bir şey mi yaptınız? Resmi olarak açıklamasalar da Instagram bazı telefonlara donanım banı atabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-