Pizza mükemmel bir şey ya. Kilo aldırmasa hee gün yerim hiç sıkılmam.Örnek bir pizza. Malzemeleri orantılı dağıtmak lazım. Onun dışında kaşarı çift katman olarak koymakta fayda var sos ne kadar az o kadar iyidir.
Eki Görüntüle 49279
Detaylar
Kim cevapladı?Abi ne yaptın ya, evde domates bile yok, fotoğrafı ısırmayı denedim...Örnek bir pizza. Malzemeleri orantılı dağıtmak lazım. Onun dışında kaşarı çift katman olarak koymakta fayda var sos ne kadar az o kadar iyidir.
Eki Görüntüle 49279
megaton
Uzman
Bu kötü pizza örneği ama
Pizzanın sunumu güzel olmalı ama yalan yok böyle doldurduğun pizza gece gece iyi iyi gidiyor.
İyi örnek:
Süprizbozan çalışmıyor nedense kıyamadım.
Ben ısmarlıyım ayıp ediyon.
Resimde personel pizzası olduğu için biz yiyecektik o yüzden eldiven vs çıkartmıştı yoksa temizliğe dikkat ederiz.
Pizzanın sunumu güzel olmalı ama yalan yok böyle doldurduğun pizza gece gece iyi iyi gidiyor.
İyi örnek:
Abi ne yaptın ya, evde domates bile yok, fotoğrafı ısırmayı denedim...
Resimde personel pizzası olduğu için biz yiyecektik o yüzden eldiven vs çıkartmıştı yoksa temizliğe dikkat ederiz.
Kolay gelsin diyelim.Bu kötü pizza örneği ama
İyi örnek:
Eki Görüntüle 49287
Hangi ilde çalışıyorsunuz? Ankara'da ise geleyim deneyeyimBu kötü pizza örneği ama
İyi örnek:
Eki Görüntüle 49287
megaton
Uzman
Hangi ilde çalışıyorsunuz? Ankara'da ise geleyim deneyeyim
Yok hocam işi bıraktım
7/24 her gün her öğünde olsa sıkılmadan yiyeceğim bir yemek. 3 yıl önce falandı galiba Ramazan'da 25 gün boyunca pizza yemiştim.
Pizza mükemmel bir şey ya. Kilo aldırmasa hee gün yerim hiç sıkılmam.
Sakasiz boyum uzamadikca kilo almayan biri olarak, param yok yiyemiyorum her gun.