1 senelik ilişkimi kurtarmak adına Adana'ya yola koyuldum. 1 saat kala da haber verdim fakat "gelmeyeceğim kusura bakma" dedi. Dalga geçecek olanlar olur da neyse. Bari boşuna gitmiş olmayayım otogar civarı güvenli gezecek yer var mı?

1 saat kala haber vermek doğru değil bence. Burada konuda bahsettiğiniz için yorum yapıyorum. Eğer ilişki bitmişse ve partnerlerden biri ya da diğeri ilişkiyi tamamen bitirmişse zorlamanın bir anlamı yok. İlişki dinaminiğinizi bilmiyorum sadece genel konuşuyorum.

Şahsen ben görüşmek istemediğimi ve artık ayrılmamız gerektiğini söylediğimde partnerim bana yolda olduğunu söylese bende gelmeyeceğimi söylerdim. Ve bunu daha önce de yaşadım gelişen olaylar şu şekilde oluyor. Ayrılmak istediğini söylüyorsun uzun bir telefon konuşması. Telefon konuşmasının sonunda "hayır telefonda ayrılmayalım son bir kez görüşelim konuşalım böyle bitmesin" muhabbeti dönüyor. Hayır benim için zaten bitmiş neden tekrar yüz yüze görüşeyim ki. Zaten bitmiş bir ilşki, yüz yüze görüşmenin hiçbir anlamı yok. Ha telefonda bitmiş ha yüz yüze bitmiş ne fark eder bitmiş sonuçta.

Hayır, yok. Adana otogarı başlı başına bir güvenlik sorunu zaten şüpheli hareketler sergilememen lazım değnekçiler etrafına toplanır yoksa. Vakit geçirmeden ya merkezi bir yerlere gitmeni tavsiye ederim ya da ilk otobüsle geri dönmeni.

Adanalı olarak yardımcı olabilirim, Yüreğir otogarına mı gideceksiniz Fevzipaşa otogarı mı? Fevzipaşa otogarına gidecekseniz oralarda yapacak çok bir şey yok Yüreğir otogarına gidecekseniz optimuma gidebilirsiniz ama optimum Adana Alışveriş merkezleri arasında en kötü kitlesi olan alışveriş merkezidir haberiniz olsun.

Hangi şehirden Adana'ya gitmiştiniz?

Konya.

Seni İştah'a kebap yemeye götürecektim.

Nasip değilmiş hocam🥲

1 saat kala haber vermek doğru değil bence. Burada konuda bahsettiğiniz için yorum yapıyorum. Eğer ilişki bitmişse ve partnerlerden biri ya da diğeri ilişkiyi tamamen bitirmişse zorlamanın bir anlamı yok. İlişki dinaminiğinizi bilmiyorum sadece genel konuşuyorum.

Şahsen ben görüşmek istemediğimi ve artık ayrılmamız gerektiğini söylediğimde partnerim bana yolda olduğunu söylese bende gelmeyeceğimi söylerdim. Ve bunu daha önce de yaşadım gelişen olaylar şu şekilde oluyor. Ayrılmak istediğini söylüyorsun uzun bir telefon konuşması. Telefon konuşmasının sonunda "hayır telefonda ayrılmayalım son bir kez görüşelim konuşalım böyle bitmesin" muhabbeti dönüyor. Hayır benim için zaten bitmiş neden tekrar yüz yüze görüşeyim ki. Zaten bitmiş bir ilşki, yüz yüze görüşmenin hiçbir anlamı yok. Ha telefonda bitmiş ha yüz yüze bitmiş ne fark eder bitmiş sonuçta.

Koca bir seneyi yan yana gecirdik cok guzel gunlerimiz oldu ama ayriligin telefonda olmasina yakistiramadim bu yuzden son kez de olsa yuz yuze gorusmek, vedalasmak istemistim guzel gunlere saygi duymak adina.

Son düzenleme: