@Toby Fox @sickboyrari @5123 Siz Adana'yı ne sanıyorsunuz? "Adana şaşırttı." falan.
Bunun şehirle ne alakası var? Beyinleri yok bunların. Olay bu.
@Toby Fox @sickboyrari @5123 Siz Adana'yı ne sanıyorsunuz? "Adana şaşırttı." falan.Bunun şehirle ne alakası var? Beyinleri yok bunların. Olay bu.
@Toby Fox @sickboyrari @5123 Siz Adana'yı ne sanıyorsunuz? "Adana şaşırttı." falan.Bunun şehirle ne alakası var? Beyinleri yok bunların. Olay bu.
Saçma sapan bir şeydi o zaten.Sıfır bir milletin ayarlarıyla oynadı hocam. Normaldir.![]()
![]()
Adana şehrinin akıllarımıza kötü bir yer olarak kazınmasından dolayı gibi hocam, doğru diyorsunuz. Bu tiplerden her yerde var.@Toby Fox @sickboyrari @5123 Siz Adana'yı ne sanıyorsunuz? "Adana şaşırttı." falan.Bunun şehirle ne alakası var? Beyinleri yok bunların. Olay bu.
Siyasal İslamcılara inat devam ama Ramazanda 1 gün tek yapabildim spor yeniden düzene koymam lazımOrucumu da tutarım sporumu da yaparım. Ramazan olmasına rağmen 10kg ekledim bench'e. Siyasal bir şeycilere inat basmaya devam.![]()
Siyasal islamcılara inat devam ama Ramazan'da 1 gün tek yapabildim spor yeniden düzene koymam lazım.