Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Grafik ve animasyon dersim için kullanmam gerekli. Bu esnada şunu diyebilirsiniz: "Ömer, sen neden 'farklı' yollara başvurmuyorsun?" Eğri oturup doğru konuşmam gerekirse eğer, ben yaklaşık 3 senedir yasa dışı bir şekilde program/oyun kullanmıyorum. Virüs vs. tehlikesiyle karşılaşmak istemem her "bilinçli" kullanıcı gibi.

Öğrenci paketi gibi bir kolaylık sunmuyorlar mı? Korsan kullanmak zorunda olmadığınız gibi program satın almak zorunda da olmamalısınız.

Öncelikle değerli yanıtınız için sağ olun hocam. Evet, dediğiniz gibi bir zorunluluk bulunmamakta. Yani programı satın alma konusunda. Öğrenci paketi konusunda da Adobe, maalesef sınıfta kalıyor çünkü öğrenci paketi bulunmuyor. En azından ben göremedim yani.

Öncelikle değerli yanıtınız için sağ olun hocam. Evet, dediğiniz gibi bir zorunluluk bulunmamakta. Yani programı satın alma konusunda. Öğrenci paketi konusunda da Adobe, maalesef sınıfta kalıyor çünkü öğrenci paketi bulunmuyor. En azından ben göremedim yani.
Peki programı edinmez iseniz ne olacak? Dersi vermeyecekler mi?

Öğrenciye özel indirim yapılıyor. Adobe uygulamalarında.

Peki programı edinmez iseniz ne olacak? Dersi vermeyecekler mi?

Ödevler vs. için gerekli bu program. Ödev döneminde en azından 1 hafta deneme sürümünü kullanabilirim. Diğer zamanlarda satın alma gibi durumla karşı karşıya kalacağım gibi duruyor.

Öğrenciye özel indirim yapılıyor. Adobe uygulamalarında.
Şimdi araştırdım da dediğiniz doğru.