7 günlük denemesi var:

Bazı ücretsiz alternatifleri var:

Ücretsiz ve kısıtlı Photoshop Express var:

Korsan sürümü var:
xxxxxx

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi fotoğraf düzenleme konusunda Adobe Photoshop'un eline kimse su dökemez. Halka açık ücretsiz versiyonu var mı?

Hocam sakın Photoshop'u crack indirmeyi denemeyin, bu tip programlara %99 virüs koyuyorlar. Kaç kişinin YouTube hesabı çalındı bu yüzden.

Onun yerine PhotoPea ve GIMP deneyebilirsiniz. Krita da iş görür, ama o daha çok çizim odaklı.

Son düzenleme:
Photoshop 30+ yıldır piyasanın öncüsü yapabildiği şeylerin ucu bucağı yok. Siz yaratsaydınız da ücretsiz yayınlamazdınız. Öğrenciye aylık 50-60 TL tüm programlar. Ucuz çok.

Hocam sakın Photoshop'u crack indirmeyi denemeyin, bu tip programlara %99 virüs koyuyorlar.
Bilinçli kullanımda sıkıntı olmaz. :) Güvenilir yerler var.

PS ile GIMP kesinlikle ayni seyler degil. GIMP daha cok Krita veya Paint.NET gibi bir sey, PS gibi kesinlikle degil.

Halka acik, ucretsiz surumleri yok ama abandonware olacak kadar eski surumleri yanilmiyorsam paylasilmisti legal olarak. CS2 falan ama sanirim onlar, ne kadar isinizi gorur mechul.

Photopea kullanilabilir alternatif olarak, PS'in cogu AI tabanli ozellikleri yok ama oldukca yakin bir klonu gibi yine de.
Photopea

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi fotoğraf düzenleme konusunda Adobe Photoshop'un eline kimse su dökemez. Halka açık ücretsiz versiyonu var mı?

Ben bunu kullanıyorum ve daha pratik oluyor, benzerlikleri var.

İncelemek isterseniz linki bırakayım.

Photoshop 30+ yıldır piyasanın öncüsü yapabildiği şeylerin ucu bucağı yok. Siz yaratsaydınız da ücretsiz yayınlamazdınız. Öğrenciye aylık 50-60 TL tüm programlar. Ucuz çok.

Bilinçli kullanımda sıkıntı olmaz. :) Güvenilir yerler var.

Yıllardır korsan oyun oynayan birisiyim ben bile indirmeye korkarım.

Özellikle bu tip programlara virüs koyuyorlar.