Detaylar
Kim cevapladı?Nereden indirebilirim onu?Halka acik, ucretsiz surumleri yok ama abandonware olacak kadar eski surumleri yanilmiyorsam paylasilmisti legal olarak. CS2 falan ama sanirim onlar, ne kadar isinizi gorur mechul.
Kalenderadam
Başarılı
@BurakBirinci Önerin için teşekkür ederim inceleyim bakalım.
- Makaleler
- 7
Hocam sahte download butonuna tıklamadıkça, güvensiz yerlerden dosya indirmedikçe sıkıntı olmaz. Korkuyorsanız o bilinç oluşmamış demek ki. Ben 10-15 yıldır aynı sitelerden indirme yapıyorum belirli torrent sitelerini kullanıyorum. Virüs programı da kullanmıyorum sadece ayda yılda bir tarama yapıyorum bir kere bile problem yaşamadım.Yıllardır korsan oyun oynayan birisiyim ben bile indirmeye korkarım.
Özellikle bu tip programlara virüs koyuyorlar.
dotsh
Üstün
Hocam sakın Photoshop'u crack indirmeyi denemeyin, bu tip programlara %99 virüs koyuyorlar. Kaç kişinin YouTube hesabı çalındı bu yüzden.
Onun yerine Photopea ve GIMP deneyebilirsiniz. Krita da iş görür, ama o daha çok çizim odaklı.
Yıllardır kullandığım virüssüz bir crack var. Tabii bu hepsinde olmayacağı anlamına gelmiyor.
Kalenderadam
Başarılı
@BurakBirinci Hocam gerçekten öneriniz güzel bununla işimi görürüm.
@sbbo Hocam ücretli kullanmak istesek abonelik gibimi yoksa bir kereye mahsus ücret mi ödüyorsunuz?
@sbbo Hocam ücretli kullanmak istesek abonelik gibimi yoksa bir kereye mahsus ücret mi ödüyorsunuz?
- Makaleler
- 7
Abonelik. Öğrenciye aylık 40-60 TL arasıydı en son.ücretli kullanmak istesek abonelik gibimi yoksa bir kereye mahsus ücret mi ödüyorsunuz?
Abonelik hocam. Grafik tasarım işiyle ilgileniyorum. Aslında ilgileniyordum. Son iki aydır tasarım işi kendi isteğimle almıyorum.@BurakBirinci Hocam gerçekten öneriniz güzel bununla işimi görürüm.
Creative Cloud Tüm Uygulamaları var pakete aylık 380 TL civarı ödüyorum.
Paket içerisindekiler;
Photoshop
Adobe Express
Indesign
Adobe Firefly
Premiere Pro
Lightroom
Lightroom Classic
Illustrator
Adobe Fresco
Dreamweaver
Acrobat Pro
Media Encoder
Bridge
Character Animator
Audition
Dimension
Photoshop Express
Animate
Aero
After Effects
InDesign
XD
Kalenderadam
Başarılı
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-