Yıllardır korsan oyun oynayan birisiyim ben bile indirmeye korkarım.

Özellikle bu tip programlara virüs koyuyorlar.
Hocam sahte download butonuna tıklamadıkça, güvensiz yerlerden dosya indirmedikçe sıkıntı olmaz. Korkuyorsanız o bilinç oluşmamış demek ki. Ben 10-15 yıldır aynı sitelerden indirme yapıyorum belirli torrent sitelerini kullanıyorum. Virüs programı da kullanmıyorum sadece ayda yılda bir tarama yapıyorum bir kere bile problem yaşamadım.

Hocam sakın Photoshop'u crack indirmeyi denemeyin, bu tip programlara %99 virüs koyuyorlar. Kaç kişinin YouTube hesabı çalındı bu yüzden.

Onun yerine Photopea ve GIMP deneyebilirsiniz. Krita da iş görür, ama o daha çok çizim odaklı.

Yıllardır kullandığım virüssüz bir crack var. Tabii bu hepsinde olmayacağı anlamına gelmiyor.

Ben 2020 yılında YouTube'da bi tane videodan indirmiştim. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. 2 yıl kullandım yaklaşık. Son 2 yıldır ise ücretli kullanıyorum.

@BurakBirinci Hocam gerçekten öneriniz güzel bununla işimi görürüm.

@sbbo Hocam ücretli kullanmak istesek abonelik gibimi yoksa bir kereye mahsus ücret mi ödüyorsunuz?
Abonelik hocam. Grafik tasarım işiyle ilgileniyorum. Aslında ilgileniyordum. Son iki aydır tasarım işi kendi isteğimle almıyorum.

Creative Cloud Tüm Uygulamaları var pakete aylık 380 TL civarı ödüyorum.

Paket içerisindekiler;

Photoshop
Adobe Express
Indesign
Adobe Firefly
Premiere Pro
Lightroom
Lightroom Classic
Illustrator
Adobe Fresco
Dreamweaver
Acrobat Pro