Adobe, projelerinizi izniniz olmadan görüntüleyecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uyeadi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    adobe
Bunu nerede belirtmişler? Çünkü 2.2'nin ilk cümlesinde "sadece yasaların izin verdiği şekilde" ibaresi mevcut.
Projelerinizi 3. partilere sublisasnlıyabiliyorlar.

Ayrıca yapay zekamızda kullanacağız demek 3. partilerle iş birliği de demek.

Projelerinizi 3. partilere sublisanslıyabiliyorlar.

İşte, onun belirtildiği "4.2 İçerik Lisanları" ve "4.3 Sahiplik" bölümlerinde değişiklik yapılmamış. Paylaştığınız yeni düzenlemede de buna dair bir bilgi yok. Bu konu hakkında önceden neye izin verildiyse, aynı şekilde devam ediyor.

Ayrıca makine öğrenmesinde de kullanmak için bir izin daha istiyorlar. Bir de sadece buluta yüklenen içerikler mi? Yoksa, yerel depolama da dahil mi? Çok açık değil. Verilir, verilmez ayrı konu da ortada izinsiz bir işlem yok gibi.

Son düzenleme:
Bir firmayı tekel yapmanızın sonuçları bunlar.

Günüm şenlendi ya. Yıllarca kullanmıyordum, demek ki tekeli bu kadar sevmemek lazımmış.

Keşke alternatifleri olan açık kaynak programları desteklesek...

İşte bu yüzden crack kullanıyorum. Yapabiliyorsa bağlansın çeksin dataları .

Keşke alternatifleri olan açık kaynak programları desteklesek...
GIMP'i kullanan var mı? Tabi ki de çoğunlukla hayır. Photoshop bir sektör standardı olmuş vaziyette.

İşte bu yüzden crack kullanıyorum. Yapabiliyorsa bağlansın çeksin dataları .
Onu da iptal edebiliyor Adobe. Crack kullansan bile fark edildiği anda ekranına mesaj gelir lisans almanı ister.

GIMP'i kullanan var mı? Tabii ki de çoğunlukla hayır. Photoshop bir sektör standardı olmuş vaziyette.

Onu da iptal edebiliyor Adobe. Crack kullansan bile fark edildiği anda ekranına mesaj gelir lisans almanı ister.

İsterse daha eski sürümün crack ini indiririm. Ya da direkt başka bir programı kullanırım. Demokraside çareler tükenmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…