Zaten satıyorduk, şimdi sizin de haberiniz oluyor gibi bir şey bu. Bu olmasa bile zaten şirketlerin veri topladıklarını herkes biliyordur yine az çok. İlla yazıya dökmeye gerek yok. He, ileride herhangi bir sorun olursa bununla ilgili bir nevi şirket kendini garanti altına almış oluyor.

Son düzenleme:
@Algos Keşke bunu yapmasalar. Şeytan diyor ki yap bir uygulama sun bedava. Kullanıcıların verilerini topla sat diyor. Bu hiç etik bile değil. Ben veri satan firmaları az kullanıyorum.

İşte bu yüzden crack kullanıyorum. Yapabiliyorsa bağlansın çeksin dataları :D.
O zaman yeni yapay zeka erişimlerine erişim kaybediyorsunuz.

İşte, onun belirtildiği "4.2 İçerik Lisanları" ve "4.3 Sahiplik" bölümlerinde değişiklik yapılmamış. Paylaştığınız yeni düzenlemede de buna dair bir bilgi yok. Bu konu hakkında önceden neye izin verildiyse, aynı şekilde devam ediyor.

Ayrıca makine öğrenmesinde de kullanmak için bir izin daha istiyorlar. Bir de sadece buluta yüklenen içerikler mi? Yoksa, yerel depolama da dahil mi? Çok açık değil. Verilir, verilmez ayrı konu da ortada izinsiz bir işlem yok gibi.
Microsoft da 3. partilere satış yapmıyoruz diyor ama wireshark ile bakarsanız 3. partilere çok sıkça bağlandığını görürsünüz. Her şey sözleşmede yazmaz açıkca farklı tonlarını yazarlar.

Yapay zeka tek Adobe'yle olmaz yapay zekada çok üçüntü parti devreye girer.

Adobe kapalı kaynak zaten buluta yüklenen içerik ve bilgisayardaki içerik ile kesin bir bilgi yok. Ama çok fazla yapay zeka araçları getirecekler o yüzden bulut kullanılacak gibi baya.

O zaman yeni yapay zeka erişimlerine erişim kaybediyorsunuz.

Microsoft da 3. partilere satış yapmıyoruz diyor ama Wireshark ile bakarsanız 3. partilere çok sıkça bağlandığını görürsünüz. Her şey sözleşmede yazmaz açıkca farklı tonlarını yazarlar.

Yapay zeka tek Adobe'yle olmaz yapay zekada çok üçüntü parti devreye girer.

Adobe kapalı kaynak zaten buluta yüklenen içerik ve bilgisayardaki içerik ile kesin bir bilgi yok. Ama çok fazla yapay zeka araçları getirecekler o yüzden bulut kullanılacak gibi bayağı.

Yapay zekayla işim yok. Benim zekam daha iyi :D.