Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500
İkisi de alınmamalı, oldukça eski ve sorunlu modeller.
Areyes
Uzman
Logitech'e para harcamam. SteelSeries ürünleri çok kaliteli oluyor. Bir çok ürününü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama daha önce Aerox 5 Wireless ile kötü tecrübem oldu. Sanırım kronik bir sorun var o seride. Sürekli kopma oluyordu.
Aerox 3 için aynı durum geçerli midir bilemiyorum. Eğer kronik bir sorunu yoksa tavsiye edebilirim.
Aerox 3 için aynı durum geçerli midir bilemiyorum. Eğer kronik bir sorunu yoksa tavsiye edebilirim.
erdym
Üstün
Zaten Aerox 3, Rival 3 ile aynı sensörü kullanıyor diye biliyorum fiyatını hak etmiyor bence de.
Hocam ne önerirsiniz o zaman
Ne önerirsiniz hocamZaten Aerox 3, Rival 3 ile aynı sensörü kullanıyor diye biliyorum fiyatını hak etmiyor bence de.
Spartan
Başarılı
Scyrox V6 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.
Bu attığıma bakabilirsin.
![]()
Scyrox V6 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Bu attığıma bakabilirsin.
Hocam sorduğum fareler ile arasındaki fark nedir?
DevAgonYa
Uzman
Logitech'e para harcamam. SteelSeries ürünleri çok kaliteli oluyor. Birçok ürününü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama daha önce Aerox 5 Wireless ile kötü tecrübem oldu. Sanırım kronik bir sorun var o seride. Sürekli kopma oluyordu.
SteelSeries Rival 650 alalı 10 gün oldu. Bende de kabloluda sürekli kopma oluyor, sanırım SteelSeries ürünlerinde bu kronik bir sorun.
SteelSeries Rival 650 alalı 10 gün oldu. Bende de kabloluda sürekli kopma oluyor, sanırım SteelSeries ürünlerinde bu kronik bir sorun.
Hocam bende de Prime FPS vardı skatezleri kötüydü ayrıca bende de bazen kopma oluyordu. Ayrıca arada bir çift tıklama yapıyordu o yüzden daha bakınıyorum ya Logitech G PRO Wireless veya alternatiflerine bakacağım.