Bütçe
3500
Logitech'e para harcamam. SteelSeries ürünleri çok kaliteli oluyor. Bir çok ürününü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama daha önce Aerox 5 Wireless ile kötü tecrübem oldu. Sanırım kronik bir sorun var o seride. Sürekli kopma oluyordu.

Aerox 3 için aynı durum geçerli midir bilemiyorum. Eğer kronik bir sorunu yoksa tavsiye edebilirim.

Sensörleri ve teknolojileri eski. Ayrıco 2 sorduğun üründe kronik problem çıkarabilen ürünler.

Logitech'e para harcamam. SteelSeries ürünleri çok kaliteli oluyor. Birçok ürününü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama daha önce Aerox 5 Wireless ile kötü tecrübem oldu. Sanırım kronik bir sorun var o seride. Sürekli kopma oluyordu.

Aerox 3 için aynı durum geçerli midir bilemiyorum. Eğer kronik bir sorunu yoksa tavsiye edebilirim.

SteelSeries Rival 650 alalı 10 gün oldu. Bende de kabloluda sürekli kopma oluyor, sanırım SteelSeries ürünlerinde bu kronik bir sorun.

SteelSeries Rival 650 alalı 10 gün oldu. Bende de kabloluda sürekli kopma oluyor, sanırım SteelSeries ürünlerinde bu kronik bir sorun.

Hocam bende de Prime FPS vardı skatezleri kötüydü ayrıca bende de bazen kopma oluyordu. Ayrıca arada bir çift tıklama yapıyordu o yüzden daha bakınıyorum ya Logitech G PRO Wireless veya alternatiflerine bakacağım.