Makaleler
1
Suç işlediği için cezaevine girip denetimli serbestlik, para cezası veya af gibi kanunlardan yararlanıp dışarıya çıkan insanların belli bir kısmı tekrar suç işleyerek cezaevine dönüyor. Adalet Bakanlığı verileri üzerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye'de cezaevinden çıkanların yüzde 45'i yeniden suç işliyor. Bu konuyu sadece sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım.

Screenshot_2025-12-25-21-02-50-671_com.twitter.android.webp

Nereden oy toplarız diye kafayı yiyorlar. Herhangi bir olayda koyunları kandırmak için "bu yasayı cehapeliler çıkardı ondan böyle oldu" diyecekler. Azrail ve tanrıyı göreve davet ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden oy toplarız diye kafayı yiyorlar. Herhangi bir olayda koyunları kandırmak için "bu yasayı cehapeliler çıkardı ondan böyle oldu" diyecekler. Azrail ve tanrıyı göreve davet ediyorum.
Suçların arasında uyuşturucu falan da var mış, Türkiye nereye gidiyor valla fikrim yok. Umarım yalandır o haber.

Suçların arasında uyuşturucu falan da var mış, Türkiye nereye gidiyor vallahi fikrim yok. Umarım yalandır o haber.

Uyuşturucu devletin içinde bile var. Halkın gözünü boyamak için aramızdan bir iki kişiyi seçip yakalıyorlar. Bir onlarınki bizimki kadar kalitesiz değil onlarda para olduğu için kaliteli şeylere erişim sağlayabiliyorlar.

Suç işlediği için cezaevine girip denetimli serbestlik, para cezası veya af gibi kanunlardan yararlanıp dışarıya çıkan insanların belli bir kısmı tekrar suç işleyerek cezaevine dönüyor. Adalet Bakanlığı verileri üzerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye'de cezaevinden çıkanların yüzde 45'i yeniden suç işliyor. Bu konuyu sadece sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım.

Eki Görüntüle 213267
Yer yok dışarı salınıyorlar. Bedavadan yemek su sanırım ülkeyi zarara sokuyor!

Af yasası çıkartarak suç oranları daha da yükseliyor. Suç işlesem denetimli serbestlikle serbest kalırım diyenlerin sayısı da artmış oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suç oranları müthiş artacak, biz suçluları içeri tıkın, hatta idam edin diyoruz. Bunlar suçluları salıp suç işlemek isteyenlere de motive sağlıyorlar.

İmkanı olup da bu ülkede duran herkese acırım.