Pas pas ile yerleri silme becerimiz de gelişebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?NŞA, güzeldir. Silah kullanmayı falan öğreniyorsun. Ama sizin dediğinizde doğru.Tecrübe edilecek ne var mış? Askerde patates soymak mı?
Stardew Valley
Deneyimli
Daha var, bir de ülke dışındayım. Yani bence herkes doktor olamıyor çünkü yeteneği yok, herkeste asker olamaz çünkü herkesin askerliğe yeteneği yok.Benim esas demek istediğim aslında askerliğin abartılacak bir tarafı olmadığıydı ama tecrübe edilecek şey yaşadığın ülkenin insanı. Ülkeni tanıyorsun.
Bu arada askerlik tarihin yakın mı? Gidersen tabii.
Aslında birkaç ay Çekya’da iş aradım ama bulamadım, maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Zorunlu askerlik görevimi yaptım, bu 6 ay içerisindeki asıl askerlik deneyimini yaşadığın yer usta birliğin.
ANTK 42 olsun, G3 piyade tüfeği olsun, emir komuta zinciri olsun, ülkenin insanını tanıman olsun ve sana verilen görevin bilincinde olmak olsun veyahut ailenden uzak kalman, yalnızlığı öğrenmen derken sana birçok şey katıyor yapacağın askerlik.
Orta Doğu'da terör ve kaosun dibinde yaşıyorsun, Vicdanı red aşırıya kaçmak olur ancak zorunlu askerlik süreci erbaş/erler için kolaylaştırılabilir.
Vatan korumak olsaydı mesele tabi ki gidilir ama tuvalet temizlemek için 6 ayını feda etmeyi çoğu kişi istemez. Zorunlu askerlikte öyle vatan koruma gibi şeylerden ziyade tuvalet temizliği becerini geliştirirsin.