Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fransa’da yaşıyorum yalnız. Taliban size resimlere bakmayı yasaklamış. Günaha giriyorsunuz şimdi, olmadı. Sarı saçı falan da var hem. Gitmezseniz müzik de paylaşacağım. Tam cehennem mangalı suçları.

Eki Görüntüle 77061
Hadi her şeyi bıraktım Afganistan'da yaşamayı Fransa'da yaşamayı tercih ederim. 🤣🤣 Ciddiyim bu arada. Kıskanayım diye atmış olabilirsin ama yemin ederim ki öyle. 🤣 Ayrıca ne boş fotoğraflar atıyorsun bir kadın Fransa bayrağı sallıyor ee ne yapayım? 😂😂

Hadi her şeyi bıraktım Afganistan'da yaşamayı Fransa'da yaşamayı tercih ederim. 🤣🤣 Ciddiyim bu arada. Kıskanayım diye atmış olabilirsin ama yemin ederim ki öyle. 🤣 Ayrıca ne boş fotoğraflar atıyorsun bir kadın Fransa bayrağı sallıyor ee ne yapayım? 😂😂
Benim için sorun yok ama başı açık. Bunlara bakmamanız ve haramdan kaçmanız gerekiyor. Resmi detaylı detaylı incelemişsiniz bir de ve olanları bana anlatıyorsunuz. Dininize ne oldu? Müzik de gelecek şimdi. Dinlerken şarkıya bir analiz de yaparsınız artık. :D

IMG_1286.webp

Son düzenleme:
Hadi her şeyi bıraktım Afganistan'da yaşamayı Fransa'da yaşamayı tercih ederim. 🤣🤣 ciddiyim bu arada. Kıskanayım diye atmış olabilirsin ama yemin ederim ki öyle. 🤣 ayrıca ne boş fotoğraflar atıyorsun bir kadın Fransa bayrağı sallıyor ee ne yapayım? 😂😂

Profilinin görüntülenmesini neden gizledin? Korktun mu?

Ben ikisini de tercih etmem. İsterseniz sizi Afganistan'a gönderme imkanım var.

Ek: Fransa'ya gitmeme sebebim epey geri bi' zekaya sahipler.

Ek 2: Afganlar neyse Fransızlar sadece başörtüsü olmayan halidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.