Drivefast 75

Başarılı
Merhaba, dışarıdan eve gelirken bir afiş gördüm "Sitenize fiber gelmiştir" adlı ve 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps verdiklerini gördüm. Ama altyapı sorguladığım zaman 50 Mbps gözüküyor. Afişin üzerinde bir numara vardı, aradım. Neden altyapı sorgulamada gözükmediğini sorduğumda, normalde benim oturduğum bina A ve B bloğu var. A bloğuna fiber internet geldiğini, B blok içinse 48 saat içinde sinyal düşeceğini belirtti. Ayrıca, Turkcell kullanırsan ilk ay ücretsiz falan dedi. Çok güvenemedim ama böyle bir durum yaşayan var ise bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Binada fiber kablolar ve kutusu görüyorsan bağlanmıştır. MH'nin dediği gibi 48 saat sonra tekrar kontrol edebilirsin. Turckell olması başka mevzu ama en azından gigabit internet hizmeti alabileceksin.

Binada fiber kablolar ve kutusu görüyorsan bağlanmıştır. MH'nin dediği gibi 48 saat sonra tekrar kontrol edebilirsin. Turckell olması başka mevzu ama en azından gigabit internet hizmeti alabileceksin.
Nasıl bir kutu hocam, bu fiber kabloları turuncu sanırım, bakacağım şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline Fiber İnternet Fiber Kutusu Şikayetleri - 8/11 - Şikayetvar

Şuna benzer genelde.

Nasıl bir kutu hocam, bu fiber kabloları turuncu sanırım, bakacağım şimdi.
Evet renk doğru. Genelde açık krem rengi/beyaz metal bir kutu olur ve dışarıdan gelen kalın bir kablo önce buraya gelir. Sonra başka bir çıkıştan aynı renk veya beyaz kabloların dairelere dağıtılmak için çıktığını görebilirsin.

Evet renk doğru. Genelde açık krem rengi/beyaz metal bir kutu olur ve dışarıdan gelen kalın bir kablo önce buraya gelir. Sonra başka bir çıkıştan aynı renk veya beyaz kabloların dairelere dağıtılmak için çıktığını görebilirsin.
Kutunun fotoğrafını atabilirim, üzerinde bir anahtar vardı ama turuncu kabloları göremedim. Üzerinde Turkcell Superonline yazıyordu. Yukarıdaki arkadaşın attığı gibi açık değildi ama aynısıydı.

Eki Görüntüle 274380