WrOwLed

Becerikli
Arkadaşlar başlıktaki gibi ağda kim olduğunu gösteren antivirüs Eset ve Kaspersky dışında var mı? Veya ağı çok iyi koruyan?

Ağa kimlerin bağlı olduğunu antivirusten öğrenemezsin.
Modem arayüzüne gir oradan öğren veya advanced ip scanner programı kur ip bloğunda tarama yap.

Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
Doğrudur ama genel olarak antivirus'un görevi olan bir şey değil. Ek olarak eklenmiş demek ki. Antivirus satın almaya gerek yok bunun için.
Modem arayüzünden, advanced ip scanner veya nmap tarzı programlarla ücretsiz bi şekilde öğrenilebilir.

Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.

MyLanViewer Network/IP Scanner kullanabilirsin.

Sadece antivirüs kullanmak istiyorum . Kaspersky eset engelliyor fakat başka var mı ?

Sağlam ağ koruması olan bir antivirüs istiyorum.

Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.

Sağlam koruması olan antivirüs ne öneririsiniz ? Ağ koruması olan.

AVG Yada AVAST ağ korumasında başarılı mıdır ? ne öneririsin ? TotalAV?

Son düzenleme:
Sadece antivirüs kullanmak istiyorum . Kaspersky eset engelliyor fakat başka var mı ?

Sağlam ağ koruması olan bir antivirüs istiyorum.

Sağlam koruması olan antivirüs ne öneririsiniz ? Ağ koruması olan.

AVG Yada AVAST ağ korumasında başarılı mıdır ? ne öneririsin ? TotalAV?
Hicbirini onermem. Eger illa sorun aramiyorsan, saibeli sitelerde cok fazla gezmiyorsan MS defender yeter.

Hicbirini onermem. Eger illa sorun aramiyorsan, saibeli sitelerde cok fazla gezmiyorsan MS defender yeter.
Total av alacağım dursun . İyidir.

İos hocam. Telefondan bakmayı da tercih etmiyorum.

Total av alacağım hocam. Dursun temizleme vb de var . Trendmicrodan iyidir.

İyi midir trendmicrodan ?

Son düzenleme: