Detaylar
Kim cevapladı?RG07
Becerikli
Doğrudur ama genel olarak antivirus'un görevi olan bir şey değil. Ek olarak eklenmiş demek ki. Antivirus satın almaya gerek yok bunun için.Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
Modem arayüzünden, advanced ip scanner veya nmap tarzı programlarla ücretsiz bi şekilde öğrenilebilir.
Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
@WrOwLed Saydığınız antivirüslerden veya modeminizin arayüzüne girip cihazları görebilirsiniz.
MyLanViewer Network/IP Scanner kullanabilirsin.
Sadece antivirüs kullanmak istiyorum . Kaspersky eset engelliyor fakat başka var mı ?Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.
Sağlam ağ koruması olan bir antivirüs istiyorum.
Sağlam koruması olan antivirüs ne öneririsiniz ? Ağ koruması olan.Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.
AVG Yada AVAST ağ korumasında başarılı mıdır ? ne öneririsin ? TotalAV?Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.
Son düzenleme:
Hicbirini onermem. Eger illa sorun aramiyorsan, saibeli sitelerde cok fazla gezmiyorsan MS defender yeter.Sadece antivirüs kullanmak istiyorum . Kaspersky eset engelliyor fakat başka var mı ?
Sağlam ağ koruması olan bir antivirüs istiyorum.
Sağlam koruması olan antivirüs ne öneririsiniz ? Ağ koruması olan.
AVG Yada AVAST ağ korumasında başarılı mıdır ? ne öneririsin ? TotalAV?
Bu yazılımla bakabilirsiniz Android'de.
Total av alacağım dursun . İyidir.Hicbirini onermem. Eger illa sorun aramiyorsan, saibeli sitelerde cok fazla gezmiyorsan MS defender yeter.
İos hocam. Telefondan bakmayı da tercih etmiyorum.Bu yazılımla bakabilirsiniz Android'de.
Total av alacağım hocam. Dursun temizleme vb de var . Trendmicrodan iyidir.Kaspersky GoodbyeDPI'i da engellliyordu. Anlasilan Ruslara gonderebildigi her seyi toplarken gonderemediklerini de engelliyor.
İyi midir trendmicrodan ?
Son düzenleme: