Bilgisayar uygulamasıda var mış sitesine bakınız.İos hocam. Telefondan bakmayı da tercih etmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Vardır fakat ben antivirus programından bakmayı daha tecrübeli ve rahat görüyorum . Kaspersky almayacağım . Eset de malum 2 k fiyat biçiyor. TotalAV ile devam edeceğim.
TotalAv iyidir gözükmüyor fakat güzel Av dir.
Kime sorsam kaspersky al . Bende kaspersky var gibi şeyler beni başka şeylere yönlendiriyor.
Ağda kimlerin bağlı olduğunu modeminizin arayüzünden öğrenebilirsiniz.
Kaspersky dediğim gibi çok klasik hocam. Herkeste var bonibon gibi .Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
@WrOwLed Saydığınız antivirüslerden veya modeminizin arayüzüne girip cihazları görebilirsiniz.
DoğruKaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
@WrOwLed Saydığınız antivirüslerden veya modeminizin arayüzüne girip cihazları görebilirsiniz.
Sağ alttan çıkıyor telefon ismi veya televizyon bağlı olsa bile.Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.
Son düzenleme:
Malwarebytes'ın ağ koruması vardı ücrete tabi olarak. Ne kadar iyidir bilmiyorum ancak 15 gün trial veriyor, bu süre içerisinde test edebilirsiniz.
Kim uğraşacak kiAğda kimlerin bağlı olduğunu modeminizin arayüzünden öğrenebilirsiniz.
O türkçe değil.Malwarebytes'ın ağ koruması vardı ücrete tabi olarak. Ne kadar iyidir bilmiyorum ancak 15 gün trial veriyor, bu süre içerisinde test edebilirsiniz.
Nasıl olmuş hocam.
Aldığıma bin pişman oldum .Kim uğraşacak ki
O türkçe değil.
![]()
Nasıl olmuş hocam.
Son düzenleme:
Soruyu soran sizsiniz benim amacım yardımcı olmak eğer sadece bi bakayım kimler bağlıymış diye bakacaksanız modem arayüzünden bakıp geçebilirsiniz diye söyledim.
İade ediyorum.Kim uğraşacak ki
O türkçe değil.
Eki Görüntüle 186364
Nasıl olmuş hocam.
Aldığıma bin pişman oldum .
İade ettim eset smarr security premium aldım . 2100 tl ye.Kim uğraşacak ki
O türkçe değil.
Eki Görüntüle 186364
Nasıl olmuş hocam.
Aldığıma bin pişman oldum .
Son düzenleme:
Windows Defender neye yetmedi acaba?İade ettim eset smarr security premium aldım . 2100 tl ye.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-