Bilgisayar uygulamasıda var mış sitesine bakınız.
Vardır fakat ben antivirus programından bakmayı daha tecrübeli ve rahat görüyorum . Kaspersky almayacağım . Eset de malum 2 k fiyat biçiyor. TotalAV ile devam edeceğim.

TotalAv iyidir gözükmüyor fakat güzel Av dir.

Kime sorsam kaspersky al . Bende kaspersky var gibi şeyler beni başka şeylere yönlendiriyor.

Ağda kimlerin bağlı olduğunu modeminizin arayüzünden öğrenebilirsiniz.
Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.

@WrOwLed Saydığınız antivirüslerden veya modeminizin arayüzüne girip cihazları görebilirsiniz.
Kaspersky dediğim gibi çok klasik hocam. Herkeste var bonibon gibi .

Kaspersky kullanıyorum, gözüküyor. Cihazın işletim sistemine kadar bilgileri yazıyor.

@WrOwLed Saydığınız antivirüslerden veya modeminizin arayüzüne girip cihazları görebilirsiniz.
Doğru

Sağ alttan çıkıyor telefon ismi veya televizyon bağlı olsa bile.

Son düzenleme:
Ağda kimlerin bağlı olduğunu modeminizin arayüzünden öğrenebilirsiniz.
Kim uğraşacak ki
Malwarebytes'ın ağ koruması vardı ücrete tabi olarak. Ne kadar iyidir bilmiyorum ancak 15 gün trial veriyor, bu süre içerisinde test edebilirsiniz.
O türkçe değil.

1758321686210.webp

Nasıl olmuş hocam.

Kim uğraşacak ki

O türkçe değil.

1758321686210.webp

Nasıl olmuş hocam.
Aldığıma bin pişman oldum .

Son düzenleme:
Son düzenleme:
En son bu özelliği Omni-Defender'dan görmüştüm en detaylı şekilde ama pek iyi değil.