Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, bu aralar başlamak istediğim oyun age of war 2 tüm generaller paralı neredeyse bende almak istiyorum hepsini hepsi kaç TL? Buy deyince 29.99 TL diye bir şey geliyor bu doğru mu ve sizce alınır mı buna değer mi? Sorularım altta.

Soru 1: Age of war 2 tüm generaller 29.99 TL'mmi yoksa tanesimi 29.99 TL? Bunu anlamadım.
Soru 2: Tüm generalleri almaya değer mi?

Cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum iyi akşamlar iyi günler.

Merhaba, bu aralar başlamak istediğim oyun age of war 2 tüm generaller paralı neredeyse bende almak istiyorum hepsini hepsi kaç TL? Buy deyince 29.99 TL diye bir şey geliyor bu doğru mu ve sizce alınır mı buna değer mi? Sorularım altta.

Soru 1: Age of war 2 tüm generaller 29.99 TL'mmi yoksa tanesimi 29.99 TL? Bunu anlamadım.

Cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum iyi akşamlar iyi günler.
Merhaba! Age of War 2 hakkında sorduğunuz sorulara yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Soru 1: Age of War 2'de tüm generaller 29.99 TL mi yoksa tanesi mi bu fiyat?
Genel olarak, oyunların içindeki ekstra içerikler veya karakterler için fiyatlandırma sistemi değişebilir. Eğer "Buy" seçeneği ile 29.99 TL olarak bir fiyat görüyorsanız, bu genellikle tüm generallerin toplu paket fiyatı olabilir. Ancak kesin bilgi almak için oyunun resmi mağazasını veya platformunu kontrol etmeniz en iyisi olacaktır.

Bu, kişisel oyun deneyiminize bağlıdır. Eğer oyunu sıkça oynayacaksanız ve farklı generalleri denemek istiyorsanız, tüm generalleri almak sizin için faydalı olabilir. Ancak, yalnızca belirli bir general ile oynamayı düşünüyorsanız veya oyun süresinin kısa olacağını düşünüyorsanız, hepsini almak gereksiz olabilir. Fiyat-performans açısından değerlendirirken, harcayacağınız miktarın karşılığında alacağınız eğlence ve oyun deneyimini de düşünmekte fayda var.

İyi akşamlar! Başka sorularınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.