Merhaba, dualboot Linux Windows kurulumu yapmak için Windows 11'den Windows 10'a döndüm çünkü 11'in bazı yerlerde yaptığı hantallık beni deli ediyordu. Stock Windows 10 yerine önce AtlasOS'un 21H2 (ISO'lu versiyonu) versiyonunu kurdum. En başta hatasızdı, sonrasında sürücüleri kurdum ve yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra her oturum açışımda bu hatayı 5 kere vermeye başladı ama hiçbir soru çıkartmıyordu kullanımda. Sürücü kaynaklı sanıp ekran kartı sürücüsünü DDU ile silmeye çalıştım, silerken de bu hatayı verdi ama sildi. Sorunun Atlas'ta olduğunu düşünüp ggOS'a geçtim ama onda da bu durumu yaşadım. Stock Windows 10'a geçmektense bu hata çözülebiliyorsa bunu çözmeye çalışacağım. Stock Windows kullan demez iseniz sevinirim.
Hata:
Kod:
The exception unknown software exception (0xe0434352)
occurred in the application at location 0x00007FF9A9DA3E49.
Agsrunner.bin öğesi, Intel Graphics Command Center'ın bir parçası olarak, özellikle 'AutoGameSettings' bileşeni için yüklenir. Intel sürücüsünü elle güncellemeyi deneyin.
Agsrunner.bin öğesi, Intel Graphics Command Center'ın bir parçası olarak, özellikle 'AutoGameSettings' bileşeni için yüklenir. Intel sürücüsünü elle güncellemeyi deneyin.