Kişisel gelişim kitapları işe yarar kitaplar değildir. Hepsi para tuzağı.

Tolstoy ve dostoyevski oku. Özellikle tolstoy senin ahlaki değerlerinde önemli rol oynar. Kur'an oku. Ondan sonra incil oku. Ahitleri oku. Zebur'u oku falan.

Yazar seçimini doğru bulmuyorum böyle bir arayış saçma bence gelişim için kitap okunmaz neyi okursan o konuda gelişirsin. Dostoyevsky tolstoy okunur ama goethe idam, mahkumunun son mektubunun yazarının kitapları, Kemal tahir de okunur.

Kitap okursan gelişirsin ama.

goethe idam, mahkumunun son mektubunun yazarının kitapları, Kemal tahir de okunur.

Tamam ben onlar okunmaz demedim ki. Benim de okuduğum kitaplar ama Tolstoy mükemmel ahlak konusuna kendini adamış ve kitap yazmış bir adam. Dostoyevski ise insanın iç çözümlemesine önem veriyor. Bu yüzden o ikisine önem verdim. Hem onları önerip hem de yazar seçimini beğenmedim diyorsun. Beğenmezsen beğenme. Ahlak deyince Tolstoy da anılır yanında. Bu kadar.

Kitap okursan gelişirsin ama.

Tamam ben onlar okunmaz demedim ki. Benim de okuduğum kitaplar ama tolstoy mükemmel ahlak konusuna kendini adamış ve kitap yazmış bir adam. Dostoyevski ise insanın iç çözümlemesine önem veriyor. Bu yüzden o ikisine önem verdim. Hem onları önerip hem de yazar seçimini beğenmedim diyorsun. Beğenmezsen beğenme. Ahlak deyince tolstoy da anılır yanında. Bu kadar.

Yanıtın üzerinden konuya olan düşüncelerimi ilettim ama açık yazmamıştım yazdığın şeyler normal.

Müziğe ilgin varsa bir enstrüman çalmaya başla. Ayrıca popüler bilim kitapları okuyarak doğru düşünme şeklinin nasıl olduğunu kavrarsın. Rasyonel düşünme yetin arttıkça doğru ve yanlışın ayırdımına daha kolay varırsın.