Bilenler hatırlar belki, 8 yıl önce ilk defa bir Skyrim Ejderhası Akatosh üretmiştim, alüminyum malzemeden, tek örneği de #technopat'a gitmişti, her zamanki gibi karşılıksız, gönülden bir hediye olarak, emeklerini teşvik amaçlı. 👍🥰
O zamanlar böyle kaliteli yayınlar az sayıda ve daha da bir kıymetliydi.

https://youtu.be/nvMVb_dl7Wg?si=v__j17xxikQ6ZTOjü

Bu defa zorluğu biraz daha artırıp (çünkü bu kalınlıklarda ahşap oldukça kırılgan), bir de ahşap versiyonunu denemek istedim ve oldu; ufak bir kırık ile kurtardım, belli olmayacak şekilde de yapıştırdım. Yine sosyalden takip ettiğim, değerli içerikleri olan birine hediye olarak gidecek. 🎁👌
(480 x 230 x 14 mm)

Alüminyum versiyonu, bahsedildiği gibi şu şekilde çatır çutur yakmıştım zamanında. Bu defa malzeme ahşap olunca tam hıncımı alamadım, sadece pürmüzle hafiften yakabildim;

İsmail Ozan İzci
@asaltek

1703549575024.webp
1703549599871.webp
1703549630886.webp

Son düzenleme:
Bilenler hatırlar belki, 8 yıl önce ilk defa bir Skyrim Ejderhası Akatosh üretmiştim, alüminyum malzemeden, tek örneği de #technopat'a gitmişti, her zamanki gibi karşılıksız, gönülden bir hediye olarak, emeklerini teşvik amaçlı. 👍🥰
O zamanlar böyle kaliteli yayınlar az sayıda ve daha da bir kıymetliydi.

https://youtu.be/nvMVb_dl7Wg?si=v__j17xxikQ6ZTOjü

Bu defa zorluğu biraz daha artırıp (çünkü bu kalınlıklarda ahşap oldukça kırılgan), bir de ahşap versiyonunu denemek istedim ve oldu; ufak bir kırık ile kurtardım, belli olmayacak şekilde de yapıştırdım. Yine sosyalden takip ettiğim, değerli içerikleri olan birine hediye olarak gidecek. 🎁👌
(480 x 230 x 14 mm)

Alüminyum versiyonu, bahsedildiği gibi şu şekilde çatır çutur yakmıştım zamanında. Bu defa malzeme ahşap olunca tam hıncımı alamadım, sadece pürmüzle hafiften yakabildim;

İsmail Ozan İzci
@asaltek

Eki Görüntüle 3742Eki Görüntüle 3743Eki Görüntüle 3744

Muhteşem olmuş.

Çok güzel olmuş tebrik ederim. Bu tarz ürünleri satıyor musunuz?
Herkese beğenileri için teşekkürler.🥰

Evet bu gibi şeylerin satışını yapıyorum isteyen olduğunda, özel bir site falan yok bunun için, çünkü fiyat bazında yüksek kaçan el işi ürünler bunlar, yurt içi talep yok pek.

Burada fiyat paylaşmak uygun mu bilmiyorum o yüzden diğer çalışmalarıma Teknoseyir sosyal üzerinden bir göz atabilirsiniz, orada TL olarak fiyat bilgileri de mevcut. (TL olanlar, dolar kuruna göre güncellenmesi gerek sadece). Satın almak istediğiniz bir şeyler olursa, bana instagram hesabımdan, ya da tüm sosyal medyada, ismail ozan izci @asaltek olarak bana ulaşabilirsiniz.

Şu an için, el yapımı custom ışın kılıçları ve aksesuarlarını özgün şekilde tasarlayıp #saberkraft alt markası altında üreten ülkemizdeki ilk ve şimdilik tek kişiyim. Onların satışı sadece yurt dışına, Amerika, İngiltere, Japonya, Kanada, Avustralya vs. Burada hep çok düşük adetli düşünmemiz gerektiğini hatırlatayım, el yapımı işleri biraz öyle, kazançlar da doğal olarak epey düşük kalıyor, büyük bir işletme zannedilmek istemem, ama bir firmayım, Dumlupınar Üniversitesi 2001 mezunu, bir makine mühendisiyim. 8 yıl önce Teknoseyir için Teknoküp mod.1 custom bilgisayar kasası üretmiştim hediye olarak, buralarda pek bilinmiyor olabilirim, beni daha çok Teknoseyir camiası tanıyor.

İsmail Ozan İzci
@asaltek

Son düzenleme: