AIDA64 Memory Latency değerleri

omerdesouza

Uzman
Merhaba. Bu RAM gecikmesi muhabbetine kafayı takmış durumdayım ve bildiğim bir konu da değil bu konuyu açma sebebim de tam olarak bu. Bu değerler olması gereken değerler mi yoksa anormal bir durum mu var bilmek istiyorum. Sistem şu şekilde:

• MSI H610M PRO G
  • Intel i5 13400F
  • Zotac 3060 Ti
  • Corsair Vengeance 3200MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani giriş seviye sistem için normal değerler, zaten çoğunu da göremiyoruz ama belleklerin dandik galiba gecikmeleri kötüymüş.

Yani giriş seviye sistem için normal değerler, zaten çoğunu da göremiyoruz ama belleklerin dandik galiba gecikmeleri kötüymüş.
Hocam seni facebook gruplarından tanıyor olabilir miyim? Seneler öncesinden bahsediyorum. BF postların vardı yanlış mı hatırlıyorum.

Benim kıytırık D30 54ns ve daha da altına düşebiliyor. Kurcalayın derim.
XMP kapatıp manuel 3200'e çektim RAM'leri ve 68.- civarlarına düştü. Yine de yüksek ama sanırım. Daha fazla nasıl düşürebilirim? BIOS ayar bilgim çok kısıtlı. Yeni merak saldım diyebilirim.

XMP kapatıp manuel 3200'e çektim RAM'leri ve 68.- civarlarına düştü. Yine de yüksek ama sanırım. Daha fazla nasıl düşürebilirim? BIOS ayar bilgim çok kısıtlı. Yeni merak saldım diyebilirim.
O anakartla mümkün değil fazla kurcalaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…