AIDA64 Memory Latency değerleri

Oc yapmadığım parça kalmadı valla. Evet anakartın giriş seviye kurcalamaya izin vermiyor.

Hocam AMD anakartlarda olduğu gibi frekans sınırı olmasa gerek Intel anakartlarda. Yanlış mıdır acep?
Bldiğim kadarıyla RAM'lerde de farklı farklı bellekler olabiliyor. Ondan dolayı mı bu gecikmenin yüksek olma sebebi. Bu anakart ile 68ns kafi diyebilir miyiz?

Hocam AMD anakartlarda olduğu gibi frekans sınırı olmasa gerek Intel anakartlarda. Yanlış mıdır acep?

H610'larda normalde XX100 işlemcilerde 2933 MHz XX400 işlemcilerde de 3200 civarı oluyor hızlar üstüne denk gelmedim DDR4'te.

Bldiğim kadarıyla RAM'lerde de farklı farklı bellekler olabiliyor. Ondan dolayı mı bu gecikmenin yüksek olma sebebi. Bu anakart ile 68ns kafi diyebilir miyiz?

AMD kısmında 70ns AM4 sokette standart ancak Intel daha az olsa gerek diye hatırlıyorum.

H610LARDa normalde XX100 işlemcilerde 2933 MHz XX400 işlemcilerde de 3200 civarı oluyor hızlar üstüne denk gelmedim DDR4'te.

Hocam bu arada 56ns hangi bellekler ile alıyorsunuz?

AMD kısmında 70ns AM4 sokette standart ancak Intel daha az olsa gerek diye hatırlıyorum.

Hocam bu arada 56ns hangi bellekler ile alıyorsunuz?
3200 CL15 GSKILL B-Die kit var onlarla alıyorum. İşlemci limitliyor galiba beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…