Planlanmıyor Ailevi konular ile ilgili konulara yasak getirilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    yasak
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba

Konu başlığından belirtmek üzere, forum içerisinde sık sık ailevi konular açılıyor ve konu içerisinde bazen ister istemez diğer üyeler ile kavga/tartışma çıkabiliyor. Bu tarz konuların açılmamasının taraftarıyım. Sonuçta burası teknoloji sitesi,bu sitede teknoloji ile ilgili şeyler paylaşılmaya özen gösterilmeli. Ailevi konular yalnızca sizleri ilgilendirir, başkasını ilgilendirmez. Konu dışı kategorisi genellikle ( Ailem çok baskı yapıyor, ailem bana iyi davranmıyor vs ) konular var. Burası psikoloji sitesi değil, konularınızı psikolojik destek sitelerine açarsanız sizlere daha iyi destek olurlar.

Artı -37 Eksi
Ne alaka? Ben ailevi konulardan bahsediyorum, fark ettiyseniz ailevi konular ile ilgili konular demişim. Benim bu konularla alakası nedir?
Alintiladigim cumleye tekrar bak istersen. "Teknoloji sitesi" demissin, teknoloji haricindeki butun konular ayni kumeye dahil olur, mesela bunu anlamayip cikisman da garip.

Girme okuma begenmesigin konuya olsun bitsin, niye yasaklansin ki?

Alintiladigim cumleye tekrar bak istersen. "Teknoloji sitesi" demissin, teknoloji haricindeki butun konular ayni kumeye dahil olur, mesela bunu anlamayip cikisman da garip.

Seninle bu konuyu tartışmak istemiyorum güzel kardeşim, en son seninle bir konuda kavga etmiştim sen gelip konuma yazdın hatta ben seni bir ara göz ardıda etmiştim. Bu konuyu seninle tartışırsak sabaha kadar sürer bu konu. Sana hayırlı geceler.

Ben o tarz konuları görmek zorunda değilim kardeşim, ve cümlemin sonuna kadar arkasındayım.
Koca forum sadece senin hosuna gitmeyen bir durum yuzunden konu onaylamamazlik yapmak zorunda degil. Burada sana dusen sey ya kategoriyi goz ardi etmek ya da forum yapisi sana uymuyorsa uyelik silmek / forumu birakmak olur.

Koca forum sadece senin hosuna gitmeyen bir durum yuzunden konu onaylamamazlik yapmak zorunda degil. Burada sana dusen sey ya kategoriyi goz ardi etmek ya da forum yapisi sana uymuyorsa uyelik silmek / forumu birakmak olur.

Sen beni göz ardı etsene ya harbiden, birde bende seni edeyimde birbirimizi görmeyelim forumda nasıl fikir?

Göz ardı edebilirsin kardeşim sorun değil.

Sen beni göz ardı etsene ya harbiden, bir de ben de seni edeyim de birbirimizi görmeyelim forumda nasıl fikir?
Sen bana emir verecek konumda degilsin Ama sen beni istiyorsan goz ardi edebilirsin, sonucta herkes herkesi sevmek zorunda degil ama bu yaptigin hareket bayagi komik, resmen cevap veremeyecegini anladiginda, zora sikisinca goz ardi etmek kolayina geldi.

Konuya ne olmuş 3. dünya savaşı çıkmış bildiğin.

Bence forumda aşırı özel ve kişisel şeyler hakkında konu açmak garip kaçabiliyor. Tüm özelini foruma döküyorsun sonuçta. Ama absürt derecede bir şey olmadığı sürece bence sorun yok.

Konunun nasıl bir kafa ile açıldığı da önemli, insan bazen istemeden kendine zarar verebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…