Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba

Konu başlığından belirtmek üzere, forum içerisinde sık sık ailevi konular açılıyor ve konu içerisinde bazen ister istemez diğer üyeler ile kavga/tartışma çıkabiliyor. Bu tarz konuların açılmamasının taraftarıyım. Sonuçta burası teknoloji sitesi,bu sitede teknoloji ile ilgili şeyler paylaşılmaya özen gösterilmeli. Ailevi konular yalnızca sizleri ilgilendirir, başkasını ilgilendirmez. Konu dışı kategorisi genellikle ( Ailem çok baskı yapıyor, ailem bana iyi davranmıyor vs ) konular var. Burası psikoloji sitesi değil, konularınızı psikolojik destek sitelerine açarsanız sizlere daha iyi destek olurlar.

Artı -37 Eksi
Yaşı küçük ya da büyük olan ve yaşadığı olaylar sonucunda ilgi arayan üyeler olabilir, buradaki üyeler ile kendi sorunu hakkında istişare etmek onları rahatlatıyor, mutlu ediyor olabilir... Burada her türden üye mevcut ve her birinin de memnuniyetinin bir şekilde sağlanabilmesi lazım. Bakış açımızı genişletelim derim.

Oluşturulan konuda tartışma veya kavga çıkarsa ya da çıkacağı öngörülürse gereken yapılır. Denildiği gibi teknoloji forumu değil de teknoloji ağırlıklı forum denilirse yerinde olur. Siz "Ailevi konular yalnızca sizi ilgilendirir." dersiniz, öte yandan "Bizi de gayet ilgilendirir, konunun oluşturulmasında sakınca yoktur." gibi yorumlar yapılabilir. Göz ardı et butonu, her iki tarafın da hoşnut olması için vardır.

Rahatsız olduğunuz, görmek istemediğiniz, sizi alakadar etmediğini düşündüğünüz konuları göz ardı edip Sosyal'de takılmaya devam edebilirsiniz. Anlayışlı olun, idrak edin.

Benden sana bir abi tavsiyesi, ölümsüz değilsen, sosyal medyada tanıştığın hiçbir insanı gerçek hayatta bir şey yapacağın için falan tehdit etme, karşına biri çıkar, ailen üzülür.

Mafyalık yapma, burası forum.

• Beğendim
İfadeler: 995
Teknoloji sitesi olan yer Techolay'ın direkt olarak ana sayfası. Yani haberlerin, incelemelerin, vs. bulunduğu yer. Sosyal kısmı ise onlarca kategorinin ve alt bölümün bulunduğu bir forum. Techolay'ın sitesi teknoloji sitesi olduğundan dolayı Sosyal de teknoloji ağırlıklı; direkt teknoloji forumu değil. Bu yüzden önerinizi desteklemiyorum.

Sana mı döndüm? Sana mı yazdın ne alınıyorsun üstüne?

Bak bakayım adam bir üst yorumlarda kimi neyle tehdit etmiş. Savunuyor musun böyle şeyleri?

Ailevi konular yalnızca sizleri ilgilendirir, başkasını ilgilendirmez.

Herkesi ilgilendirir. Bir oğulun babası ile olan iletişimindeki aksaklık sebebiyle sosyopat bir çocuğun meydana gelmesi ve benim hayatımın doğrudan veya dolaylı olarak bundan etkilenmesi mümkün olabilir.

Bu temelden hareketle, arayışta olan bireylerin bir şekilde barışık olana ulaşmalarının sağlanması; gayet basit bir duvar yazısı ile bile mümkün olabilir. Ona dokunan çıkar, arkadaşlıklar çıkar, destekler çıkar. Pek tabii tersi de olabilir. Kandıranlar, dolandırmaya veya faydalanmaya çalışanlar ya da sadece goygoycular da olabilir.

Forum teknoloji ağırlıklı tabii de; sosyalliği sadece teknoloji ile irtibatlı birkaç forum sayesinde öğrendiğini ya da orada aldığı emojilerle belirleyen insanların da olması muhtemel.

O olmasın, bu olmasın da dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor.

Sıkıntı falan yok :D

Beni insanlar geriyor. Bayağı gerildim normal değil mi sizce.

Hocam normal hayata çağırıp tehdit etmek pek normal değil. Gerilmeniz normal. Ben de birkaç konu için aynısını yaşadım. Çok sinirim çıktı ama alıştım. Geriye kalan her şey normal internet kavgalarından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.