Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba

Konu başlığından belirtmek üzere, forum içerisinde sık sık ailevi konular açılıyor ve konu içerisinde bazen ister istemez diğer üyeler ile kavga/tartışma çıkabiliyor. Bu tarz konuların açılmamasının taraftarıyım. Sonuçta burası teknoloji sitesi,bu sitede teknoloji ile ilgili şeyler paylaşılmaya özen gösterilmeli. Ailevi konular yalnızca sizleri ilgilendirir, başkasını ilgilendirmez. Konu dışı kategorisi genellikle ( Ailem çok baskı yapıyor, ailem bana iyi davranmıyor vs ) konular var. Burası psikoloji sitesi değil, konularınızı psikolojik destek sitelerine açarsanız sizlere daha iyi destek olurlar.

Artı -37 Eksi
Bence bu arkadaşın yaşı küçük değil, öyle olsa bile mevzuya bu şekilde dahil olma bence. Muhtemelen hiç tanımadığın iki kişi arasında geçen bir mevzu. Adamın muhatabı sen değilsin, bırak birbirlerini yesinler.

Bomboş bir öneri eksiledim, adı üstünde “Forum”.

Son günlerde çok kötü öneriler açılıyor insanlar her şeyi kendi kafa yapısına göre yaratmak istiyor öyle bir dünya yok.

Dediğiniz gibi burası teknoloji ağırlıklı site olsa da her türden konu açılabiliyor. Sadece teknoloji ile kısıtlamak yanlış olacaktır ve ailevi konuların yerinin burası olduğunu düşünmüyorum da yasakla çözülecek iş değil. Bunun da temelinde ilgi eksikliği yatıyor. Hiç kimse birbirine ilgi göstermediği için yaşı küçük kardeşlerimiz de burada ilgi görebileceğini düşünerek konuyu burada açıyor.

Çoğunluğu sonradan pişman olup açtığı konuyu sildirmek istiyor da iş işten geçiyor. Ailevi meselelerin burada çözüm bulabileceğini düşünmüyorum çünkü belki de aile, gerçekten haklı olduğu için çocuğa baskı gösteriyor ya da gerçekten çocuk haklı, ailesi gereksiz yere baskı gösteriyor. Böyle şeylerin yeri forum değil, bunlar uzman psikolojik desteği gerektirir ve forumdaki hiç kimse de psikolojik destek uzmanı değil.

Son olarak da pişman olacaksanız bu tarz konular açmayın be kardeşim, sonra sildirmek istiyorsunuz. İş işten geçiyor :D

Evet onaylanmaması gerekiyor. İkna konuları, karne ortalama konuları, Steam sepet konuları, kavga konuları gibi şeylerin kimseye bir faydası yok. Babası hayır diyen birisini buradaki herkes konuşsa da ikna edemez.

Hatta şunu söyleyeyim, ailesi baskı yapan çoğu kişinin notları kötü.

İkna konuları zaten yasak. Onaylanmıyor. Diğerlerini bilmiyorum.

Merhaba.

Konu başlığından belirtmek üzere, forum içerisinde sık sık ailevi konular açılıyor ve konu içerisinde bazen ister istemez diğer üyeler ile kavga/tartışma çıkabiliyor. Bu tarz konuların açılmamasının taraftarıyım. Sonuçta burası teknoloji sitesi, bu sitede teknoloji ile ilgili şeyler paylaşılmaya özen gösterilmeli. Ailevi konular yalnızca sizleri ilgilendirir, başkasını ilgilendirmez. Konu dışı kategorisi genellikle ( ailem çok baskı yapıyor, ailem bana iyi davranmıyor vs ) konular var. Burası psikoloji sitesi değil, konularınızı psikolojik destek sitelerine açarsanız sizlere daha iyi destek olurlar.
Bence siz oyunda falan sinir oldunuz, sosyale takılayım diye geldiniz, ve aile hakkında herhangi bir konu görüp sinirinizi bundan çıkarttınız. Çünkü dediğiniz, yaptığınız her şey çelişki içinde. Bu arada konuda mantık denen kavram bulunmuyor. Yoksa, bir insanın ailevi sorunlarını çözmek için açtığı konu, size nasıl bu kadar batabilir? Ayrıca bu konunun altındaki insanların sizi haksız duruma düşürdüğü ve sizin yazacak bir şey bulamamış olmanız ortada. Konuyu okurken güldüm biraz açıkçası.:rolleyes: Hakikaten, niçin göz ardı etme hakkınızı kullanmak yerine konu açma gereksinimi duydunuz?

Dileyen dilediğini açabilir kurallar çerçevesinde. Burası özgür bir topluluk. F tipi hapishane değil.

"Nasıl ailemden gizli bir biçimde RP alırım?" tarzındaki konular ya da gelecekte ailesi tarafından görülmesi durumunda sıkıntı yaratacak konuları zaten onaylamıyoruz. Bu doğrultuda bahsetmiş olduğunuz konular onaylanıyorsa problem yaratmayacak düzeyde olduğundandır. Gereken işlemi bundan ötürü uyguluyorum.

İyi Sosyaller dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.