gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.138 Yer Türkiye 7 Temmuz 2026 #1 Bu dil uygulaması neden Duolingo tarzı bir pazarlama yerine bu tarz bir pazarlama tasarladı? Siz bu pazarlama stili hakkında düşünceniz ne?
Bu dil uygulaması neden Duolingo tarzı bir pazarlama yerine bu tarz bir pazarlama tasarladı? Siz bu pazarlama stili hakkında düşünceniz ne?
Blackraven 3 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 5.130 Çözümler 16 Beğeniler 8.470 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 7 Temmuz 2026 #2 Türkçe bildiğim(en azından bildiğimi düşünüyorum) halde her seferinde izliyorum, İtalyan arkadaşlarıma izletiyorum. Bence gayet başarılı.
Türkçe bildiğim(en azından bildiğimi düşünüyorum) halde her seferinde izliyorum, İtalyan arkadaşlarıma izletiyorum. Bence gayet başarılı.
ElonXMusk 54 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.408 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.520 Yer Birleşik Krallık ve ABD 7 Temmuz 2026 #3 Türklere daha çok açılmak için olabilir. Pazarda Duolingo var, Türkiye'de de çok ünlü. Onlara yakınlaşmak için böyle reklam yapmış olabilirler.
Türklere daha çok açılmak için olabilir. Pazarda Duolingo var, Türkiye'de de çok ünlü. Onlara yakınlaşmak için böyle reklam yapmış olabilirler.