gustavo 1 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.107 Makaleler 5 Çözümler 15 Beğeniler 1.064 Yer Türkiye Dün 23:06 #1 Bu dil uygulaması neden Duolingo tarzı bir pazarlama yerine bu tarz bir pazarlama tasarladı? Siz bu pazarlama stili hakkında düşünceniz ne?
Bu dil uygulaması neden Duolingo tarzı bir pazarlama yerine bu tarz bir pazarlama tasarladı? Siz bu pazarlama stili hakkında düşünceniz ne?
Blackraven 19 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 5.035 Çözümler 16 Beğeniler 8.329 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu Dün 23:08 #2 Türkçe bildiğim(en azından bildiğimi düşünüyorum) halde her seferinde izliyorum, İtalyan arkadaşlarıma izletiyorum. Bence gayet başarılı.
Türkçe bildiğim(en azından bildiğimi düşünüyorum) halde her seferinde izliyorum, İtalyan arkadaşlarıma izletiyorum. Bence gayet başarılı.
RamKokusuSeven 8 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 923 Çözümler 3 Beğeniler 630 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 23:19 #3 Türklere daha çok açılmak için olabilir. Pazarda Duolingo var, Türkiye'de de çok ünlü. Onlara yakınlaşmak için böyle reklam yapmış olabilirler.
Türklere daha çok açılmak için olabilir. Pazarda Duolingo var, Türkiye'de de çok ünlü. Onlara yakınlaşmak için böyle reklam yapmış olabilirler.