Merhaba hocam, bir AirPods Pro 1. Nesil kullanıcısı olarak yorum yapmak istiyorum.
İlk öncelikle, sizin de dediğiniz gibi Apple ekosistemi içerisinde en mantıklı tercih AirPods olacaktır. Ancak, bir AirPods'a 10.000-11.000TL para vermek bana pek de mantıklı gelmiyor. Şu anda bir AirPods alacak olsam muhtemelen AirPods 4 alırım.
Silikonlu kulaklık sıkıntı; Sen ne kadar kulaklarını temiz tutsan da sürekli kirleniyor, bakteri tutuyor, kulağın hava almasını kapatıyor, kulak içerisindeki kirleri en dibe kadar itiyor. Sağlık açısından pek önerilmiyorlar aslında.
Açık kulaklık sağlık ve konfor açısından bir tık daha iyi bana kalırsa, ses yalıtımı pek iyi değil evet ancak müzik açınca bence ses yalıtımı yine pek sıkıntı olmuyor.
AirPods'ların genelinde bir mikrofon problemi var, ufak tefek telefon görüşmeleri için yeterli olsa da pek bir şey beklemeyin, Pro 1'in mikrofonlarından da hiç memnun değilim.
ANC'si çok iyi, piyasanın en iyi ANC'lerinden birine sahip ve kesinlikle pişman etmez sizi.
Şarj konusunu çok seviyorum, kulaklığı hemen hemen her gün ANC kapalı şekilde ortalama 2-3 saat kadar kullanıyorum. Kutu ile birlikte tek şarj da yaklaşık 1-2 hafta kadar götürüyor beni.
Mert Bayantemur ve Seçkin Ayazlar bu konu hakkında çok güzel ve detaylı bir video yapmış, mutlaka izleyin derim: