EarPods kablolu kulaklığım var. 1 yıl önce almıştım. Şimdi lighting çıkışı bozulduğu için telefona kabloyu oynatarak bağlayabiliyorum. Artık değiştireceğim. İki kulaklık arasında kaldım. Birinciis AirPods Pro 2. nesil USB-C diğeri AirPods 3. nesil. Bu iki kulaklık arasında gürültü engelleme dışında ne tür farklar var? Ses kalitesi aynı mı? Müzik dinlerken fark ettirir mi? Veya o bütçeye göre daha iyi kulaklık var ise önerilere açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bin TL daha koy bunu al.
Sennheiser ACCENTUM True Wireless Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Yorumları - Sennheiser Türkiye
Sennheiser imzalı ses karakterine ve ultra rahat ergonomik tasarıma sahip Yeni ACCENTUM True Wireless şimdi satışta!
www.sennheiser.com.tr
- Makaleler
- 43
Güzel kulaklık.
O bütçe civarında kullandığım tek TWS Airpods Pro 2, o yüzden başkalarıyla karşılaştırma yapamam ama gerçekten çok iyi kulaklık. Güncel bir iPhone kullanıyorsan daha da iyi oluyor.
Elma ısıran
Üstün
iPhone kullanıyorsan alınır. Pro 2. Nesil olan silikon olduğu için dışardan ses alma oranı daha az ANC de çok iyi çalışıyor zaten. 3. Nesilde öyle bir şansın yok. Tavsiye ederim özellikle uzamsal ses özellikleri çok keyifli. Bağlantı hızı ve stabilitesi de son derece iyi. iPhone kullanıyorsan diğer bluetooth kulaklıklara bakma bile.