Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bagatur

Uzman
Hediye olarak geldi tabi yurt dışı ürünü fakat orijinalliğinden emin olamadım. Kutudaki seri numarası ve cihazdaki seri numarası farklı. Müşteri hizmetlerini aradığımda seri numaralarının aynı olması gerektiği, yetkili servise götürüp fiziksel şekilde kontrol ettirmemin daha sağlıklı ve doğru sonuç vereceğini söylediler. Zaten götüreceğim de, ondan önce buraya da sormak istedim. Bilgisi olan var mı? Kutu üzerindeki QR'ı okuttuğumda "100% original" yazıyor ve kutuda bir sticker daha var.

20250505_175114.webp

20250505_175147.webp

20250505_175132~2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tabii ki replika :D %100 ANC diye bir etiket yok normal kutuda, arkadaki bantlar da sıkıntılı.
Replika gibi görünüyor. Kullanmamanı tavsiye ederim. Sonuçta Bluetooth cihazı. Bunların SAR değerleri falan epey fena oluyor. Bir de beyne çok yakın pozisyonda kullanıyorsun kulaklık sonuçta. Baş ağrısı vb. her türlü şey yapabilir. Hediye gelmiş zaten cebinden bir şey çıkmamış. Salla çöpe gitsin. Yine de bir git göster tabii yetkili servise. Tamamen emin ol. 😌

%100 ANC'den sonra başka bir şeye bakmadım. Piyasadaki en kötü replikalardan. Kesinlikle kullanmamanı tavsiye ederim.

Replikanın hiçbiri kullanılmamalı. Xiaomi'nin ucuz kulaklığı kesinlikle daha sağlıklıdır. Sesten daha çok sağlık daha önemli. Bu yüzden telefon tablet kulaklık vs. gibi radyasyon yayabilecek ürünlerin sağlığınız için replikalarını almayın, aldırtmayın.